Medveten kommunikation : medveten kommunikation är en respons du får! (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
10 TIPS inspirationshäften
Antal sidor
16
Utgivningsdatum
2009-09-15
Förlag
RB publishing
Dimensioner
148 x 104 x 1 mm
Vikt
18 g
SAB
Qba
ISBN
9789186439026
Medveten kommunikation : medveten kommunikation är en respons du får! (häftad)

Medveten kommunikation : medveten kommunikation är en respons du får!

Häftad Svenska, 2009-09-15
26
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Medveten kommunikation är den respons du får. 11 tips för mer medveten kommunikation. Inspiration, insikt och verktyg i fickformat.

Ordet kommunikation stammar från latinets communicare som handlar om "att göra tillsammans". De dagar du inte sagt något på hela dagen kanske du kommunicerat mer än någonsin, har du tänkt på det? Från att du stiger upp på morgonen till att du möter John Blund på kvällen kommunicerar du. Kanske utan att du ens har sagt ett enda ord. Kanske utan att du har varit medveten om vilka signaler och budskap du sänt. Kanske i förhoppningen om att det du tänkt och känt har blivit tydligt för din omgivning. Eller att du har kunnat dölja vissa saker som sin- nestillstånd och förutfattade meningar för motparten. Alla människor kommunicerar - medvetet och omedvetet genom att bara finnas till.

Detta lilla häfte vill ge dig ytterligare idéer och möjligheter till reflektion för att bli en ännu bättre kommunikatör. Att sända för att nå ut är mångas uppgift, att kommunicera för att nå in är din!

10 TIPS är en serie häften i fickformat som vill inspirera dig och få dig att reflektera. För att utveckla dig själv, din service, ditt ledarskap och den verksamhet du företräder.

Kenth Åkerman är talare, ledarskapsexpert och mental coach.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Medveten kommunikation : medveten kommunikation är en respons du får!
  2. +
  3. Coacha andra : konsten att få andra att prestera

De som köpt den här boken har ofta också köpt Coacha andra : konsten att få andra att prestera av Kenth Åkerman (häftad).

Köp båda 2 för 59 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »