Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2010-05-27
Förlag
RB publishing
Illustratör/Fotograf
Anders Hansson
Dimensioner
215 x 153 x 8 mm
Vikt
220 g
SAB
Qbab
ISBN
9789186439088

Konsten att få andra att prestera : praktisk handbok i coachande ledarskap

(5 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2010-05-27
265
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  258
 • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
  278
Visa alla 2 format & utgåvor
Boken har sålt i över 10 000 ex. Finns även som pocket.
En enkel och lättfattlig bok om hur du coachar dina medarbetare att nå verksamhetens mål. Detta är boken för dig, oavsett om du är chef, ledare, projektledare eller bara nyfiken på hur du får dig själv och andra att nå sina mål. Recensioner säger "rakt på", "inga önödiga teorier", "praktisk och användbart i ledarskapets vardag".

En praktisk handbok i coachande ledarskap, hur du får andra att prestera bättre. Boken ger dig grunderna i framgångsrik coachning och hur du får mer självgående medarbetare som är delaktiga i framgången. Den riktar sig till dig som chef och ledare, både inom det privata näringslivet och inom offentlig sektor. Även idrottsledare och ledare inom ideella verksamheter har nytta av tankarna, exemplen, övningarna och reflektionerna som ges.
Du får bland anant 26 coachverktyg, 15 fristående kapitelfrågor för din reflektion, mer än 50 exempel på användbara coachfrågor.

Konsten att prestera ger inspiration till enkla verktyg i min vardag som jag direkt kan använda. Ett litet uppslagsverk för mig som chef.
Pia Bernåker, kontorschef SEB

Boken är som färskpressad juice. Inga tillsatser, inget onödigt. Du får näring i varje rad.
Johannes Steinsson, entreprenör och coach

'Det är en lättläst och lättförstålig tipsbok om coachning. Den väcker många tankar som får även mig som ledare och coach att växa. Boken är en bra sammanfattning av "värt att veta" om coachning och jag kommer att använda boken som ledstjärna i mitt ledarskap.
Tarja Malvalehto, gruppchef Coor Service Management

Några delar ur boken: Framgångsrik coachning - Coachande förhållningssätt - Värderingar styr dig - Finn din ledarskapsram - Hur motivera andra - GROW-modellen - Mål och motivation - Sätt dubbelSMART mål - Olika sätt att coacha Coachsamtalet - De viktiga frågorna - Tre olika feedbackmodeller - Framgångsloopen för bästa resultat med mera.

Några läsarröster:

"Med glimten i ögat ger den tydliga råd och sanningar som man behöver som ledare. Läs den!" Maria Stagmo, HR chef, Sparbanken Skåne

"Mycket behändig att använda som uppslagsbok vid olika situationer för att motivera sina medarbetare."
Matz Wallander, CEO, Idrottens Spel

"

Boken har hjälpt mig med praktiska tips för att ge ny kraft och inspiration till medarbetarna - varje dag." Merja Wising, Divisionschef Guldfynd

"Som ansvarig för en större säljorganisation har den fungerat som en tankeväckande, men också som en uppslagsbok som jag kommer tillbaka till när jag behöver inspiration att utveckla mitt ledarskap. Jag rekommenderar den till alla som har någon form av ledaruppdrag."
Joakim Andersson, Country Manager, Glamox Luxo Lighting
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Konsten att få andra att prestera : praktisk handbok i coachande ledarskap
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 514 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Konsten att få andra att prestera : praktisk handbok i coachande ledarskap. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Rekommenderas inte
  Solros (Enköping), 16 januari 2021

  Boken känns som ett bildspel från en föreläsning överförd till bok. Jag kan se ppt-bilderna flimra förbi när jag lyssnar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kenth Åkerman