Receptbok för ett rikare liv. Personligt ledarskap. (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (106.5 MB)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-03-16
Förlag
RB Publishing
ISBN
9789186439224
Receptbok för ett rikare liv. Personligt ledarskap. (ljudbok)

Receptbok för ett rikare liv. Personligt ledarskap. (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-03-16
139
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Receptbok för ett rikare liv. Personligt ledarskap" är en inspirations- och receptbok för vardagens med- och motgångar.

Boken är skriven av inspiratören och mentala coachen Kenth Åkerman och bygger på hans långa erfarenhet från utveckling av sig själv och andra i egenskap av utbildare. Åkerman är också författare bl a till den bästsäljande boken KONSTEN att få andra ATT PRESTERA, en praktisk handbok i coachande ledarskap.

Vad gör dem som klarar tuffa utmaningar? De som aldrig blir stressade? De som alltid är tydlig i sin kommunikation? Hur får du dig själv och andra att prestera?

Hur gör dem som får jobbet? Hur gör den som lyckas gå ned till sin målvikt? Vad gör den som har en lycklig relation? Hur gör det som får tiden att räcka? Hur gör de som klarar budgeten varje månad?

Frågorna du ställer dig är säkert många och den viktigaste frågan blir: Vad kan du lära av dig själv och andras recept?

Boken kommer inte med lösningar serverade på ett fat utan tips och tankar från välgrundad psykologi och beteendevetenskap, såväl som författarens egna erfarenhet från att ha arbetat med människor och organisationers utveckling under många år. Du får ett antal principer som du själv får göra till praktisk verklighet.

Boken bygger på enkelhet, så du kommer inte möta så många teoretiska modeller utan istället fler vardagsnära tips. I denna inspirationsbok får du mentala styrkepiller, närmare bestämt över 100 recept för ökad balans och mera framgång i ditt liv.

Tips och tankar som hjälper dig att sätta fokus på den du är och vill vara. Reflektionsövningar, träningsuppgifter och utmaningar som utökar din komfortzon och stärker både självförtroende och självkänsla. Gör du övningarna, stannar upp och reflekterar och antar utmaningar kan jag garantera att du får stor användning av inspirationsboken. Den kommer hjälpa dig att både prestera bättre och skapa bättre relationer till dig själv och andra.
Några kapitelrubriker:

Coacha dig själv: lev ett stort liv, se det lilla

Framgångsprinciper: för lycka och välgång

Mental träning: släpp fram kraften från insidan

Prioritera din tid: vårda din resurs gör mindre

Minska stressen: öka ditt lugn och prestera mer

Hantera missnöje, klagomål och konflikt: steget före

Målsättning: mål och fokus ger resultat

Spegla dig själv

Boken ger också extramaterial i form av bl a 10 TIPS för ökad självkänsla, hålla motivationen vid liv, öka optimismen på jobbet och hålla ett minnesvärt tal.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Receptbok för ett rikare liv. Personligt ...