Receptbok för ett rikare liv : personligt ledarskap. (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
278
Utgivningsdatum
2011-09-22
Förlag
RB publishing
Medarbetare
Damm, Nicklas (form) / Åkerman, Emil (foto) / Erkocevic, Adnan (foto)
Dimensioner
188 x 115 x 25 mm
Vikt
260 g
SAB
Dokb
ISBN
9789186439231
Receptbok för ett rikare liv : personligt ledarskap. (inbunden)

Receptbok för ett rikare liv : personligt ledarskap.

Inbunden Svenska, 2011-09-22
80
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Receptbok för ett rikare liv. Personligt ledarskap" är en inspirations- och receptbok för vardagens med- och motgångar.

Boken är skriven av inspiratören och mentala coachen Kenth Åkerman och bygger på hans långa erfarenhet från utveckling av sig själv och andra i egenskap av utbildare. Åkerman är också författare bl a till den bästsäljande boken KONSTEN att få andra ATT PRESTERA, en praktisk handbok i coachande ledarskap.

Vad gör dem som klarar tuffa utmaningar? De som aldrig blir stressade? De som alltid är tydlig i sin kommunikation? Hur får du dig själv och andra att prestera?

Hur gör dem som får jobbet? Hur gör den som lyckas gå ned till sin målvikt? Vad gör den som har en lycklig relation? Hur gör det som får tiden att räcka? Hur gör de som klarar budgeten varje månad?

Frågorna du ställer dig är säkert många och den viktigaste frågan blir: Vad kan du lära av dig själv och andras recept?

Boken kommer inte med lösningar serverade på ett fat utan tips och tankar från välgrundad psykologi och beteendevetenskap, såväl som författarens egna erfarenhet från att ha arbetat med människor och organisationers utveckling under många år. Du får ett antal principer som du själv får göra till praktisk verklighet.

Boken bygger på enkelhet, så du kommer inte möta så många teoretiska modeller utan istället fler vardagsnära tips. I denna inspirationsbok får du mentala styrkepiller, närmare bestämt över 100 recept för ökad balans och mera framgång i ditt liv.

Tips och tankar som hjälper dig att sätta fokus på den du är och vill vara. Reflektionsövningar, träningsuppgifter och utmaningar som utökar din komfortzon och stärker både självförtroende och självkänsla. Gör du övningarna, stannar upp och reflekterar och antar utmaningar kan jag garantera att du får stor användning av inspirationsboken. Den kommer hjälpa dig att både prestera bättre och skapa bättre relationer till dig själv och andra.

Boken är på hela 280 sidor med hård pärm och blir en bok att återkomma till när du kör fast mentalt, inte får tiden att räcka, känner sviktande motivation och självförtroende med mera.

Några kapitelrubriker:
 • Coacha dig själv: lev ett stort liv, se det lilla
 • Framgångsprinciper: för lycka och välgång
 • Mental träning: släpp fram kraften från insidan
 • Prioritera din tid: vårda din resurs gör mindre
 • Minska stressen: öka ditt lugn och prestera mer
 • Hantera missnöje, klagomål och konflikt: steget före
 • Målsättning: mål och fokus ger resultat
 • Spegla dig själv


 • Boken ger också extramaterial i form av bl a 10 TIPS för ökad självkänsla, hålla motivationen vid liv, öka optimismen på jobbet och hålla ett minnesvärt tal.

  Inbunden, 280 sidor. ISBN 978-91-86439-23-1
  Visa hela texten

  Passar bra ihop

  1. Receptbok för ett rikare liv : personligt ledarskap.
  2. +
  3. Äntligen vardag! : älska måndagar och uppnå dina mål

  De som köpt den här boken har ofta också köpt Äntligen vardag! : älska måndagar och uppnå din... av Petter A Stordalen, Ole-Martin Ihle (kartonnage).

  Köp båda 2 för 279 kr

  Kundrecensioner

  Har du läst boken? Sätt ditt betyg »