Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-09-02
Upplaga
2
Förlag
Anomar Förlag
Illustratör/Fotograf
Ralf Söderlind
ISBN
9789186465117
Grattis, du ska bli pappa! (e-bok)

Grattis, du ska bli pappa! (e-bok)

(2 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2013-09-02

Styckköp

26

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Om du vill bli mentalt förberedd för ett barn så kan du sluta läsa nu. Men om du vill lära dig hur du inte ska bete dig inför en förlossning, hur du bär ett sovande barn från bilen utan att det vaknar och pajar ditt tv-spelande, hur du tar på ett barn ytterkläderna utan att dö eller hur du räddar en överhettad barnmatsburk, ska du fortsätta läsa."

Så skriver trebarnspappan Magnus Reithner i förordet till sin bok "Grattis, du ska bli pappa" där han samlat sina bästa pappa-tips för en enklare vardag med småbarn. Med humor och anekdoter guidar han blivande pappor genom en för dem okänd värld av bland annat sjukdomar, matning, nattning, utflykter med småbarn och Försäkringskassan.

I tretton kapitel berättar han varför det är bra att ha nycklarna i vänster ficka om man är högerhänt, varför även pappor borde skaffa sminkspegel och hur man kan, men kanske inte bör göra för att hjälpa ett täppt barn.

"Grattis, du ska bli pappa" liknar ingen tidigare pappabok och är den perfekta handboken för den blivande pappan som står på tröskeln till en vardag full av otvättade kläder, borttappade nappar, sömnlösa nätter men också en vardag full av oändligt mycket kärlek.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »