Lyckohjulet (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Greger Thulin (del 4)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2013-09-04
Upplaga
2
Förlag
Anomar Förlag
Originaltitel
Lyckohjulet
Dimensioner
120 x 132 x 5 mm
Vikt
48 g
SAB
Hc
ISBN
9789186465261
Lyckohjulet (mp3-skiva)

Lyckohjulet

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Mp3-skiva Svenska, 2013-09-04
119
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Uppläsare: Reine Brynolfsson. Arne Hildeng hittas död på sin lyxyacht Storebro som ligger förtöjd i hamnen i Skärhamn. Ombord finns också Andrea, hans hustru. Är hon mördaren? Eller kan det vara någon annan i familjen Hildeng? Spaningschef Greger Thulin blir än mer förvånad när ytterligare en Storebro lägger till vid kajen. Ur den båten kliver Arne Hildengs bror Jon och hans fru Mette upp på kajen. Kriminalkommissarie Katarina Linde lägger märke till att Mette försöker dölja sitt ansikte. Men Katarina ser att blåmärkena är färska.
Samtidigt med dödsfallet i Skärhamn pågår en våldsexplosion i Göteborgs undre värld. Den illegala spelmarknaden och droghandeln räcker inte till alla som kräver en del av kakan. Och när gängen brakar samman kommer en av gängledarna att ha en avgörande roll i Katarinas liv.
Det sägs att när speldjävulen sätter sina klor i dig går inte bara du under, utan du drar med dig din familj i fallet , och i den här spännande thrillern av Ramona Fransson visar det sig att speldjävulen inte bara nöjer sig med att krossa en familj.
I Ramona Franssons fjärde deckare, Lyckohjulet, lär du känna familjerna Hildeng och Caling. Välbeställda och utåt sett lyckliga och välmående, men det är bara en tjusig yta och skrapar man på den ser man i stället förnedring och hat. Och när en av sönerna dras in i göteborgsgängens våldsamma och kriminella värld, krackelerar den sista biten av den vackra fasaden.
Ramona Fransson har etablerat sig som en av Sveriges mest populära deckarförfattare. Uppläsare: Reine Brynolfsson
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lyckohjulet
  2. +
  3. Dyrbar kärlek

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dyrbar kärlek av Ramona Fransson (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 238 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lyckohjulet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Arne Hildeng hittas död på sin lyxyacht i Skärhamns...
    Bokälskaren, 21 november 2013

    Arne Hildeng hittas död på sin lyxyacht i Skärhamns hamn. Ombord på yachten finns även hans hustru Andrea, och i hamnen finns ytterligare en likadan lyxyacht; ägare till denna är Arnes bror Jon och dennes (blåslagna) fru Mette. Är detta bara tillfälligheter, eller ligger någon av dem bakom Arnes död?

    Samtidigt tenderar Göteborgs undre värld att bli alltmer våldsam; den som inte kan betala tillbaks sina lån till de illegala lånehajarna riskerar både sin egen och sin familjs liv... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Lyckohjulet