Iskall hämnd (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (230.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Greger Thulin (del 2)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2013-03-05
Förlag
Anomar Förlag
ISBN
9789186465339
Iskall hämnd (ljudbok)

Iskall hämnd (ljudbok)

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2013-03-05

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Uppläsare Reine Brynolfsson. Hon tänkte ofta på huset på Klädesholmen, som hon och föräldrarna tillbringat somrarna i. Det var i det huset hon hade upplevt kärlek, lycka, salta bad, sol och lek. Nu var huset sålt. Hennes mamma hade tvingats sälja det och det kunde hon ha accepterat, men när hon får veta att mamman blivit lurad blir hon förtvivlad. Snart har den känslan övergått i hat och tankarna på hämnd lämnar henne inte. Spaningschef Greger Thulin och kriminalkommissarie Katarina Linde får veta att det hittats ett lik i Sisjöns industriområde. Ett tillhåll för hemlösa. Men mannen som mördats är inte hemlös, han är riksdagsledamot. Varför hade han befunnit sig i en övergiven industribyggnad sent en söndagskväll? Kort tid efter det första mordet inträffar ytterligare ett, även det här offret är riksdagsledamot. Han hittas mördad på hotell Eggers. Båda har huggits ihjäl med ett flertal knivstick, verkar inte känna varandra och tillhör olika politiska partier. Oron i riksdagshuset ökar. Greger och Katarina åker till Stockholm för att undersöka om svaren finns där. De får höra att båda männen suttit i samma utskott och att det varit livliga diskussioner om fastighetsskatten, men har den något med morden att göra?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Iskall hämnd. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Jättebra!
  Evy (Göteborg), 25 juli 2014

  Här är det politiker som får sig en omgång, med all rätt. Jag tycker denne författare är en ny stjärna på himmeln samt en härlig uppläsning av Reine Brynolfsson. Nästan en femma. Fyra+.

 2. Två riksdagsledamöter hittas på en kort tid brutalt...
  Bokälskaren, 25 september 2013

  Två riksdagsledamöter hittas på en kort tid brutalt mördade. Har morden något samband med deras politiska engagemang, eller är det något annat som ligger bakom?

  Iskall hämnd är den andra boken i Ramona Franssons serie om Greger Thulin, men jag har fortfarande inte riktigt fått varken något ordentligt grepp eller någon känsla för vare sig Greger själv eller någon av hans kollegor; de lämnar mig helt oberörd, och jag hinner knappt lyssna färdigt på boken innan jag har glömt vad den ege... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ramona Fransson