Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Greger Thulin (del 8)
Utgivningsdatum
2014-04-23
Förlag
Anomar Förlag
ISBN
9789186465490
Korsfäst på Klädesholmen (e-bok)

Korsfäst på Klädesholmen (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-04-23

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En dödsmisshandel av en gammal man på Västra kyrkogården i Göteborg är inledningen på en serie bisarra mord. Det finns vittnen till mordet på den gamle, men varför vågar de inte berätta? Ett kors upptäcks av pastor Waldemar Eklunds fru i deras trädgård på Klädesholmen på Tjörn. En ung naken kille är uppbunden på korset och död utan synliga skador. När ytterligare ett kors hittas och även det offret är naket och uppbundet på samma sätt är spaningschef Greger Thulin övertygad om att mördaren är en psykopatisk religionshatare.
" Sveas blick följde Stigs händer när han hällde upp teet i deras koppar. Han slog sig ner i samma fåtölj som Katarina suttit i ett dygn tidigare. På morgonen när han hade läst Göteborgs Postens artikel, att polisen hade häktat en misstänkt för Korsfästelsemorden som de kallade dem och att det var en lärare, förstod han att det var Sean Gutman, även om de inte skrivit var han bodde eller vilken skola det gällde. Därför beslutade han sig för att ta med tidningen till Svea och berätta hela historien från början till slut. Hon avbröt honom inte en enda gång."
Detta är den åttonde verklighetsbaserade deckaren av Ramona Fransson i den fristående serien med spaningschef Greger
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Korsfäst på Klädesholmen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 10 maj 2014

    Jag har läst sex stycken böcker tidigare av Ramona Fransson. Fyra stycken av hennes tidigare sju kriminalromaner plus hennes två dokumentära böcker. Här är en länk till min recension av den senaste boken som jag läste av henne, "Mord på Stenungsbaden Yacht Club".

    "Korsfäst på Klädesholmen" är den åttonde fristående boken i samma serie. Och jag tycker att det är den helt klart bästa hittills.

    Jag har alltid tyckt rätt så bra om Ramona Franssons böcker. Dom är lättlästa och ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ramona Fransson