Kärnfrisk familj : så gör du! - livsstil utan socker, stress och kemikalier, förändrar din vardag för alltid (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
241
Utgivningsdatum
2010-03-23
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Langenskiöld
Översättare
Ulrika Junker Miranda
Originaltitel
Kernesund familie sådan! Livsstil uden sukker,stress og kemi
Dimensioner
250 x 178 x 20 mm
Vikt
840 g
SAB
Vna
ISBN
9789186469009

Kärnfrisk familj : så gör du! - livsstil utan socker, stress och kemikalier, förändrar din vardag för alltid

(34 röster)  |   Läs 9 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2010-03-23

Slutsåld

Boken som tog hemlandet Danmark med storm och skapat debatt på politikernivå. Har sålt i över 150 000ex! Nått stora framgångar i Norge, nu har den kommit till Sverige!

Den här boken är en guldgruva av information för alla föräldrar som inte längre kan ignorera symptomen på att vår moderna livsstil kostar på hälsan. Den innehåller inte mindre än 1000 tips på hur du får familjen att börja leva ett grönare liv utan kemikalier, socker, stress och vallkar. Boken följer kända som okända familjer på deras väg till ett nytt och sundare liv. De vet precis hur du har det, och hur mycket bättre du kan få det! De har liksom de flesta av oss motionerat alldeles för sällan, men unnat sig pizza, hel- och halvfabrikat fyllda med e-nummer, snacks och godis desto oftare. Och betalt ett högt pris med allt från förhöjda giftvärden, övervikt, astma, eksem, sömnbrist, humörsvängningar och förstoppning, till sänkt livskvalitet. Men inte nu längre! Ta del av inspirerande recept på ekologiska, låggluten och mjölkfria frukostar, kost mot hyperaktivitet och autism, och sockerfria måltider för ökat välmående hos mamma, pappa och barn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Kärnfrisk familj : så gör du! - livsstil utan socker, stress och kemikalier, förändrar din vardag för alltid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Har minskat 3 kg i vikt
  Åke Hellström, 26 januari 2016

  Har minskat 3 kg i vikt på på en månad. Sen får vi se hur långt ner jag vill gå ner. Jag har problem med rygg och ben, och det bästa av allt. Mina toalettbesök fungerar bra.

 2. Läsvärd
  Anna , 30 juni 2014

  OTROLIGT läsvärd bok som ger en så väldigt bra
  tips på hur man kan förbättra sin och sin familjs
  hälsa.
  Enda minus är att samma meningar upprepas i boken ibland .
  Bra att läsa om man kanske har ett barn med autism och
  Man får veta varför mjölk å gluten/socker INTE är bra för oss
  människor.

 3. Rekommenderas varmt!

  Min mans pollenallergi är som bortblåst sedan vi tagit bort gluten ur kosten! Vi mår båda mycket bättre av att inte äta vetemjöl.

 4. En toppen bok som får upp ögonen och visar möjligheter...

  En toppen bok som får upp ögonen och visar möjligheter för oss med barn som vill leva rent!! Det går!!

 5. Bra och informativ men lite pekpinne... Finns en hel...
  Ami Cooper, 16 januari 2014

  Bra och informativ men lite pekpinne... Finns en hel del att tänka på och några goda alternativ när godissuget sätter in.

 6. Tyckte mycket om boken. Den behandlar många delar av...
  Misan, 15 augusti 2013

  Tyckte mycket om boken. Den behandlar många delar av att bli frisk och man får ta lite i taget. Jag valde ut de bitar jag kände var aktuella för mig, just då. Den här boken tar man fram efter ett tag igen och tar tag i nästa del man vill förändra. Mycket som är tänkvärt och vänder upp ned på mycket vi fått lära oss. Att läsa boken från pärm till pärm och genomföra allt blir för mastigt om man är nybörjare. Men en mycket bra handledning på vad man faktiskt kan tänka på och förändra. Rekommenderar denna.

 7. Intressant bok även om inte all tips är användbara för...

  Intressant bok även om inte all tips är användbara för alla. I stort kan dock de flesta plocka upp en del handfasta råd för att förbättra sitt familjeliv och få gladare och piggare barn! Boken är inte jättelättläst eftersom den upprepar sig i bland och det kan bli lite tjatigt. Men i stort tror jag att den är användbar för de flesta barnfamiljer!

 8. Jag gillar recepten, men vissa av produkterna är nog...
  Lindisen, 1 maj 2013

  Jag gillar recepten, men vissa av produkterna är nog lite dyra om de ska beställas från Danmark. Det skulle vara intressant med en bok som var mer Sverige-baserad rent livsmedelsmässigt.
  I stort gillar jag den dock.

 9. Intressant men....
  Slukare, 31 juli 2012

  Jag blev besviken. Upplever den för glättig och rent av tjatig. Vissa uppgifter upprepas alldeles för många gånger. Känner det som att de underskattar läsaren.

  Annars är temat intressant. Många produkter man hänvisar till finns nog bara i Danmark och kan vara svåra att få tag på.

Visa alla 9 recensioner