Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-02-15
Förlag
Sekwa förlag
Översättare
Cecilia Franklin
ISBN
9789186480479
Smitning (e-bok)

Smitning E-bok

E-bok,  Svenska, 2013-02-15

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
"Det finns årsdagar, datum som påstås få konsekvenser på sikt eftersom de ger upphov till ett mönster i det omedvetna."

Anne Duval, trettiosex år och singel, är mitt uppe i en lysande karriär i reklambranschen. Hon förkroppsligar den fria kvinnan. Fri? En dag - den tredje december - förlorar Anne fotfästet. Hon bryter ihop och flyr hals över huvud från sitt liv i Paris. Hennes irrfärder på franska motorvägar för henne slutligen till Clermont-Ferrand där hon hamnar på en psykiatrisk klinik. När hon blir utskriven kallas hon som vittne i en mordrättegång. Vad är det som har hänt? Vem är mannen som döljer sig i mörkret och tycks vilja stjäla hennes historia? Smitning beskriver mötet mellan en Machiavelli och en kvinna som är fånge i sitt omedvetna, men vem är det egentligen som manipulerar vem?

Dominique Dyens, född 1958, är fransyska och bor i Paris. Smitning är hennes fjärde roman. Hon har även skrivit en humoristisk novellsamling.

"Smitning är en imponerande romanteknisk lek, full av överraskningar." SVENSKA DAGBLADET

"Dyens potentiella chick lit, som får läsaren att känna sig lite bättre, övergår i självabsorberad genrelek med drag av både thriller och psykodrama, som får läsaren att känna sig lite smartare." SMÅLANDSPOSTEN

"Hennes roman är en hejdlöst rolig, spännande och sannolik historia." THOMAS NYDAHL
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »