Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2013-05-06
Upplaga
1
Förlag
Roslagstext
Dimensioner
210 x 140 x 15 mm
Vikt
359 g
SAB
Hcg
ISBN
9789186485146
Spöket på Stora Mossen (kartonnage)

Spöket på Stora Mossen

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage Svenska, 2013-05-06
129
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Meya och hennes vänner brukar träffas vid kanten av Stora Mossen för att berätta spökhistorier. En kväll hör de ett förskräckligt skri från mossen och alla rusar hastigt hem, skrämda av ljudet.
Av sin pappa får Meya höra talas om spöket på mossen. Tillsammans med sina vänner bestämmer hon sig för att ta reda på om det verkligen finns ett spöke.
Av misstag blir hon ensam i mörkret och hör återigen ljudet. Som den detektiv hon är, låter hon sig inte skrämmas, utan ger sig på jakt för att hitta spöket. Då råkar hon ut för något som är ännu mer skrämmande än spöken.

"Kim M. Kimselius är en av våra mest produktiva barn- och ungdomsförfattare. ... Spöket på Stora Mossen är en riktigt spännande bok, en lättläst sträckläsarbok med ett roligt och unikt drag där en spökberättelse utvecklar sig till en deckarhistoria. Som läsare sitter man på helspänn hela tiden och man läser fort fort för att få veta hur det slutar. Boken passar både tjejer och killar i åldern 9-12 år." BTJ, lektör Carole Lindström.

"Ett välskrivet äventyr som hela tiden håller läsaren på halster. Kim är bevisligen lika bra på att skriva spökhistorier som historiska äventyr! Lektör Ingela Svensson

"Nu - alla spänningssugna killar och tjejer - nu har nagelbitarboken kommit! En spännande historia som definitivt får er att ha nattlampan tänd ikväll!" Lektör Annelie Nilsson
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Spöket på Stora Mossen
 2. +
 3. Den där dagen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den där dagen av Kim M Kimselius (häftad).

Köp båda 2 för 224 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Spöket på Stora Mossen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Spänning
  Helena Torstensson, 1 december 2015

  Detta är en mycket spännande bok. Precis som i många av Kims böcker lever man sig lätt in i den och det känns som man är på plats mitt i händelserna.

 2. Kim KImselius gör aldrig sina läsare besvikna! Med...
  Bodil Mårtensson, 5 augusti 2013

  Kim KImselius gör aldrig sina läsare besvikna! Med spännande historier, underbart språk och ett fantastiskt sinne för att intressera läsarna att själva forska vidare i de ämnen hon behandlar, ger Kim en läsupplevelse som varar betydligt länge än boken i sig. Läs Spöket på Stora Mossen och läs sedan, om du inte redan gjort det, övriga fantastiska böcker hon skrivit för läsare av alla åldrar. Kims engagerande berättarådra ger verklig läsglädje!

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Spöket på Stora Mossen