Samnang, tiggarpojken (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Floden (del 2)
Antal sidor
399
Utgivningsdatum
2012-09-26
Upplaga
1
Förlag
MBM Förlag
Dimensioner
233 x 151 x 35 mm
Vikt
751 g
SAB
Hc
ISBN
9789186505295
Samnang, tiggarpojken (inbunden)

Samnang, tiggarpojken

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2012-09-26
194
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
 • Skickas inom 2-3 vardagar
  79
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  59
Visa alla 2 format & utgåvor
För tiggarbarn i Phnom Penh är tillvaron hård. Ett barn är inte värt mycket, utom som inkomstmedel. Och när tiggarteamets ledare Aaron försöker sig på att exportera sin hårdhänt kuvade grupp på fem barn i sjuårsåldern från Kambodja till Thailand startar en kedja av händelser som får ödesdigra konsekvenser. För det är många som vill ha sin del av kakan, vare sig det gäller organiserat tiggeri, tvångsprostitution eller trafficking av barn.

Samnang lyckas fly just innan han ska »fixas till« med syra eller verktyg för att bli ett mer inkomstbringande tiggarbarn, åtminstone på kort sikt. Tillsammans med sin tygelefant Soriya fortsätter han att fly och blir en hårdför överlevare i sin nya hemstad Bangkok där drömmar inte är något som ett gatubarn har råd med. Räddningen går via modiga människor som vågar se bakom fasaden, även om tillit är en lyx för bättre lottade.

Samnang, tiggarpojken är den andra, fristående, delen i Staffan Nordstrands gripande och äventyrliga dokumentära romantrilogi om den grymma verkligheten bakom våra asiatiska turistparadis. Alla böckerna är baserade på verkliga händelser och personer.

Sagt om trilogins första del Under floden: »Bitvis så stark att ögonen tåras av ilska och medkänsla«
Allas veckotidning

»Mycket spännande och gripande«
Bloggen Marmeladen

»Missa inte denna bok!«
Bloggen Bokbubblan
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Samnang, tiggarpojken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande bok! Boken är lättläst, men innehållet på...
  Lasse, 9 maj 2013

  Spännande bok! Boken är lättläst, men innehållet på tok för många dialoger. Sida upp och sida ner med talstreck. Låter kanske som en banal sak att anmärka på, men det störde helhetsupplevelsen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Staffan Nordstrand