Oblivion High (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Oblivion High (del 1)
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2012-03-09
Upplaga
1
Förlag
Kolik Förlag
Medarbetare
Olgarsson, David (form)
Dimensioner
210 x 145 x 10 mm
Vikt
390 g
SAB
Hci
ISBN
9789186509149
Oblivion High (häftad)

Oblivion High

(4 röster)
Häftad Svenska, 2012-03-09

Slutsåld

När den japanske utbytesstudenten Nix börjar högstadiet i Upplands Väsby, vänds livet där upp och ner för vännerna Nin och Soon-Mi. Kommer hans vänskap ge dem en fribiljett till skolans tuffa gäng, eller kommer de dra ner honom till töntarnas nivå?

Nix är snygg och mystisk, han ser nästan ut som en vuxen, men beter sig ibland som ett barn. Är han verkligen den han utger sig för att vara? Eller är han i själva verket sagornas näcken - och hör hemma i ett långt mer mörkt och mytologiskt land än Japan?

Nina von Rüdiger är illustratör, grafiker och serietecknare. Johanna Koljonen är programledare, kritiker och serienörd. Tillsammans utgör det duon Ms Mandu, och Oblivion High är deras svenska debut.

Läs mer:
http://oblivionhigh.com
http://kolikforlag.se

Se trailern:
http://www.youtube.com/watch?v=PQpKtDFsFtw
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Främling

    Andreas Ekström, Johanna Koljonen

    Carola är en av våra mest omtyckta artister genom tiderna. Som tonåring slog hon igenom stort på Melodifestivalen 1983 med låten Främling. Men det finns också de som är kritiska. Mot hennes talang, hennes religiösa uttalanden. Vem är Carola egentl...

  • Vellumbarnet

    Johanna Koljonen

    Emma är olycklig, har gått in i väggen, blivit lämnad. Hon funderar över varför det blev som det blev. Funderar över fastrar som sitter fast i sina lägenheter, vill inte bli som dem. Hon har blivit lämnad av M och ska sårad gå vidare. Tillsammans ...