Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Lilla Berlin (del 1)
Antal sidor
157
Utgivningsdatum
2014-01-24
Upplaga
1
Förlag
Kolik förlag
Dimensioner
220 x 165 x 10 mm
Vikt
466 g
SAB
Hci
ISBN
9789186509293
Lilla Berlin. Del 1, So last year (häftad)

Lilla Berlin. Del 1, So last year

(19 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2014-01-24
119
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
- Vad är det för fel på dagens ungdom? Ellen Ekmans strippserie Lilla Berlin triumferar i tidningen Metro. Dagens ungdom fotar, festar, facebookar och förfasar sig genom 2010-talet. I serien trängs de särskilda och speciella ipasorternas anhängare, skäggbeundrare, neggningsraggare, flytthjälpsbortförklaringarnas mästare, DJ:s, arbetsförmedlare och estradpoeter tillsammans med den unga urbana människan. Skärpa, autentiska dialoger, suveräna person- och miljöskildringar och ett utsökt öga för de små detaljerna som särskiljer en rätt utstyrd unik och karakteristisk hipster från en annan unik och karakteristisk hipster. I Lilla Berlin är varje liten stripp en mininovell, med träffsäkra porträtt av unga storstadsmänniskor anno 2013 och där vardagliga, igenkännbara situationer skildras med precis humor och satir. Lilla Berlin är resultatet av en skoluppgift och publicerades första gången som gästserie i Sydsvenskan. Lilla Berlin blev fort etablerad och publiceras nu bland annat i dagligen i Metro.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Lilla Berlin. Del 1, So last year. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. en ny samtidsskildrare
    mangafan, 29 september 2014

    Hon sätter fingret på alla mina fördomar om detta med PK och jag får fnissa åt dem. Hon gör det med glimten i ögat.

  2. Toppen att både sträckläsa och småbläddra i
    Hannah, 11 februari 2014

    Perfekt skildring av samtiden med fina och roliga illustrationer. Ellen Ekman är nya Martin Kellerman, fast ännu bättre. Alla som har bläddrat i mitt ex säger att de ska köpa en egen och ha hemma.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ellen Ekman