Stödja och styra : om bedömning av yngre barn (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Forskning för skolan (del 2)
Antal sidor
77
Utgivningsdatum
2010-11-20
Upplaga
1
Förlag
Skolverket
Dimensioner
180 x 110 x 6 mm
Vikt
99 g
SAB
Eaaa
ISBN
9789186529239
Stödja och styra : om bedömning av yngre barn (häftad)

Stödja och styra : om bedömning av yngre barn

Häftad Svenska, 2010-11-20
79
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.

I boken diskuteras vad bedömning är och hur man bedömer yngre barns och elevers kunskapsutveckling. Hur kan en individuell utvecklingsplan se ut? Hur förhåller vi oss till att barnen och eleverna själva ofta inte vill bli bedömda medan vi vuxna gärna ser en utökad bedömning?

Olika former för bedömning har blivit en allt större del av vardagen för personal i förskolan och skolan. Den målstyrda organisationen ställer allt större krav på dokumentation, utvärdering och bedömning av barn och elevers kunskaper och förmågor.

I boken diskuteras vad bedömning är och hur man bedömer yngre barns kunskapsutveckling. Hur kan en individuell utvecklingsplan se ut? Hur förhåller vi oss till att barnen själva ofta inte vill bli bedömda medan vi vuxna gärna ser en utökad bedömning?

I den här kunskapsöversikten ges en samlad bild av den forskning som finns inom området bedömning och dokumentation av yngre barns kunskapsutveckling. Översikten riktar sig i första hand till personal verksam inom förskola och skola eller till dig som vill veta mer om forskning om bedömning av yngre barns lärande.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stödja och styra : om bedömning av yngre barn
  2. +
  3. Koppla bort autopiloten : normkritiskt förhållningssätt i dansundervisning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koppla bort autopiloten : normkritiskt förhålln... av Emelie Bardon (häftad).

Köp båda 2 för 228 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »