Bara ett andetag bort : boken om mitt osynliga barn (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
183
Utgivningsdatum
2010-07-29
Förlag
Recito Förlag
Dimensioner
210 x 145 x 10 mm
Vikt
320 g
SAB
Lz
ISBN
9789186539917
Bara ett andetag bort : boken om mitt osynliga barn (häftad)

Bara ett andetag bort : boken om mitt osynliga barn

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2010-07-29

Slutsåld

Detta är boken om den dotter jag förlorade och det nya liv jag vann, om hjärtat som brast och om all den nya kärlek som gjordes möjlig.

Sanna Nova Emilia arbetar som Livscoach och Inspiratör för människor i personlig utveckling. 2005 förlorade hon sin dotter. Detta är berättelsen om hennes och dotterns liv efter döden.

Bara ett andetag bort - Boken om mitt osynliga barn handlar om döden, om sorgen, glädjen och tacksamheten, men mest av allt så handlar den om kärleken. Utifrån sina egna erfarenheter och upplevelser ger författaren nya perspektiv och dimensioner av både livet och döden. Det är en bok att söka tröst ur, en bok att finna inspiration, hopp och kraft i. Bara ett andetag bort - Boken om mitt osynliga barn är en bok som river murar och bygger broar. Det är en bok som ger en mening åt det till synes meningslösa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bara ett andetag bort : boken om mitt osynliga barn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kraftfull.
    Carina Kindbom Månsson, 16 augusti 2010

    En underbar bok med mycket smärta. Men också en bok som ger styrka och insikter. En bok som vittnar om stor kärlek, mod och sårbarhet. En bok som berör på djupet, men som trots sin stora sorg ger mig kraft och glädje.
    En mycket läsvärd bok som är omöjlig att lägga ifrån sig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sanna Nova Emilia