Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2011-09-13
Förlag
Flying Bird Produktion
ISBN
9789186571085

Skeppet i Kambrium E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2011-09-13
69
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
John Fernström är inspärrad i London, ett flyktsäkert fängelse. Men vem har spärrat in honom? Varför? Och vem är han egentligen? - I det förflutna börjar egendomliga saker hända. Ett rymdskepp fullt av främmande varelser kraschlandar i den kambriska epoken. En skrämmande stor insekt kryper fram vid de nyligen påbörjade utgrävningarna i Pompei 1748. Nya stjärnkonstellationer visar sig på himlen. Historien håller på att förändras och processen iakttas med viss oro av den tidfararorganisation som har sitt säte på Pluto år 2715. Men hur ska förändringarna hejdas? Och vad är det som håller på att hända? John får en första ledtråd när han ur ett gammalt hus plötsligt kommer ut utanför London, i verkligheten.

"Helt plötsligt känns det som om alla de gamla sf-klichéerna får nytt liv just genom den konsekvens med vilken författaren använder alla de tekniska konstgreppen. Han skapar en värld som inte är totalt fattbar, men som ändå är totalt verklighetsnära." (K. G. Fredriksson)

"Den humoristiska dialogen gör Skeppet i Kambrium till en av de mest läsvärda sf-romanerna på senare år." (Duff Deutgen)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bertil Mårtensson