Ljusfolket : andra sidan - så funkar det (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2011-06-09
Upplaga
1
Förlag
Ponto Pocket
Dimensioner
180 x 110 x 10 mm
Vikt
100 g
SAB
Dopb
ISBN
9789186587345
Ljusfolket : andra sidan - så funkar det (pocket)

Ljusfolket : andra sidan - så funkar det

(48 röster)  |  Läs 9 recensioner
Pocket, Svenska, 2011-06-09

Slutsåld

En oumbärlig handbok till liven efter detta!

I sin bästsäljande självbiografi Överlevaren berättade han om sin tragiska uppväxt och om hur han fick den mediala gåva som skulle komma att förändra hans liv. I sin nya bok tar Benny Rosenqvist oss med på en resa till andra sidan en plats fylld av kärlek och ljus.

Alldeles för många av oss låter rädslan styra våra liv. Vi är rädda för att aldrig hitta kärleken, rädda för att välja fel jobb och fullständigt livrädda för att dö. Vissa av oss är så rädda för döden att vi inte vågar leva livet fullt ut.
Med sin tredje bok, Ljusfolket, visar författaren att det faktiskt inte finns något att vara rädd för. För livet tar inte slut när vi dör. Våra själar lever vidare på andra sidan och när vi är redo återföds vi till jorden för att skaffa oss ytterligare erfarenheter och växa som människor.
Som läsare får du här veta mer om din egen "livsplan" som du utformar redan innan du föds! - och om hur det vi kallar "intuition" i själva verket kan vara viktiga budskap från din himmelska guide. Följ med på en resa bland änglar och onda andar, tvillingsjälar och utomjordingar - en resa till andra sidan!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Ljusfolket : andra sidan - så funkar det. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Påminnelse
  Mimmi (Norrköping), 3 augusti 2016

  En bra bok där man får aha upplevelser på saker man ofta glömmer bort i vardagen. Blir som en liten påminnelse i vardagen.

 2. visst funkar det
  Bengt Håkansson, 8 augusti 2015

  En bok som väl talar om att vi inte försvinner i och med att vi "går bort" som det så vackert heter istället för att vi dör. Ingenting kan vara mera fel: Vi fortsätter att finnas där på andra sidan och Benny förklarar det på ett mycket bra, vackert, trevligt sätt. Informerande bok med etthundraprocentig trovärdighet.

 3. Ljusfolket
  Trollet, 23 mars 2015

  Fint budskap. Personligen fann jag beskrivningarna ganska ytliga. Hade önskat mer ingående information och att boken varit mer välskriven. Fint av Benny att förklara sina resonemang så att de blir politiskt korrekta och inte kan uppfattas som stötande av människor i utsatta situationer. Men lite tröttsamt när det i längre stycken förklaras att det exempelvis aldrig är okej att bruka våld.

 4. Ljusfolket
  agnes karlberg, 20 januari 2015

  En underbar bok, välskriven och oerhört intressant. Fick svar på många frågor som man har ställt under livets gång, Kan varmt rekommendera boken. Har redan köpt 2 och givit bort i Julklapp.. En bok som man gärna läser om igen. Fler sådan böcker efterlyses.
  Agnes

 5. Ljusfolket
  Monica Pintscher, 25 juni 2014

  Jag tycker att boken är intressant och spännande. Kan varmt rekommendera den. Inte omöjligt med ett besök hos Benny.
  //Monica

 6. Skönt att få lite bekräftelse på vad jag trodde lite...
  anne johansson, 10 januari 2014

  Skönt att få lite bekräftelse på vad jag trodde lite innan och tröstefullt, angående livets frågor :)
  Den var spännande från början till slut.

 7. Den var ganska bra inte så att man vill läsa den igen,...
  Mia Wingård Blom, 24 juni 2013

  Den var ganska bra inte så att man vill läsa den igen, men intressant om när han berättar om andra sidan.

 8. En bok för alla oss som upplever det intuitiva som...
  Josefin, 22 juni 2013

  En bok för alla oss som upplever det intuitiva som någonting mer, som bekräftar det man egentligen redan vet ... och dessutom många kloka ord om livet. För mig föll många bitar på plats.

 9. Det var en bok som fick många pusselbitar att falla på...
  olsson, 17 juni 2013

  Det var en bok som fick många pusselbitar att falla på plats.Man fick lära och begrunda många tankar man haft.

Visa alla 9 recensioner

Fler böcker av författarna