Flickan från tjugotalet (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
431
Utgivningsdatum
2011-02-01
Upplaga
1
Förlag
Ponto Pocket
Översättare
Annika Rydén
Originaltitel
Twenties Girl
Medarbetare
Ottosson, Monika (form)
Dimensioner
180 x 111 x 30 mm
Vikt
231 g
SAB
Hce
ISBN
9789186587567

Flickan från tjugotalet

(25 röster)  |  Läs 6 recensioner
Pocket,  Svenska, 2011-02-01

Slutsåld

Författaren till böckerna om Becky Bloomwood - välkänd shopaholic - skriver i denna fristående roman om charleston, ett glamoröst spöke och jakten på ett försvunnet halsband.

Lara har alltid haft en väldigt livfull fantasi. Men nu börjar även hon undra om hon kanske håller på att bli galen. Normala kvinnor hemsöks väl inte av spöken? Men, Lara har fått besök av sin gamla döda släkting tant Sadie - i form av en ung, rättfram Charlestondansande kvinna. Sadie vill ha hjälp att hitta ett försvunnet halsband, utan det kan hon inte lämna jordelivet. Lara har alldeles redan fullt av egna problem - utan döda släktingar - hennes bästa vän och affärskompanjon har rymt och hon har precis blivit lämnad av sin pojkvän. Men när Lara umgås med Sadie händer det spännande och ovanliga saker, Sadie kanske till och med är lösningen på några av hennes problem? Kan två kvinnor från helt olika tider och dimensioner bli vänner, och till och med lära sig något om och av varandra?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Flickan från tjugotalet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Nja
  Voko (Gävle), 15 juni 2016

  Enligt min mening lite för lättviktig och otrolig historia.
  Den har dock sina höjdpunkter ur både komisk och romantisk synvinkel.

 2. Underbar må-bra-bok
  Pia , 13 augusti 2015

  Jag skrattade högt så att familjen undrade.
  Har rekommenderat den till flera av mina vänner då jag önskar dem samma härliga läsupplevelse.

 3. Annorlunda, tankeväckande och vansinnigt rolig
  Eva-Karin Angelica Öst, 25 april 2015

  Jag har läst alla Sophie Kinsellas böcker och det här är en av mina absoluta favoriter. Även om jag läst den tre gånger redan så kikar jag mot bokhyllan och känner mig sugen att återigen ta mig in i Kinsellas fantastiska humoristiska värld. En annorlunda historia som får en att fnissa när man tänker sig in i de dråpliga situationerna huvudpersonen hamnar i trots att hon försöker undvika dessa. Men som till slut får henne att hamna precis där hon borde vara. Under bokens gång får huvudpersonen... Läs hela recensionen

 4. Helt ok
  Marianne Abrahamsson, 7 november 2014

  Smårolig bok om "spöke" som fastnar i nutiden. Typisk Sophie Kinsella bok, med lättsamt lättläst språk. Sträckläste denna på en helg!

 5. Det bästa jag läst på länge!
  Zainab Al-asafi, 9 april 2014

  Helt underbar bok fylld med humor, älskar sättet författaren berättar på! Fångar läsarens intresse från första mening! Helt enkelt LÄS LÄS LÄS om du vill ha ett gott skratt!!

 6. Det här blev direkt en av mina favoritböcker!...
  AM, 7 november 2013

  Det här blev direkt en av mina favoritböcker! Personerna är lätta att tycka om och historien är gripande och har både humor och allvar. Sophie Kinsella har en förkärlek för stora filmiska slut som känns väldigt överdrivna, men det kan man ju bortse ifrån när resten av boken är så bra.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Sophie Kinsella