Frost (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Mercy Falls vargar (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
284
Utgivningsdatum
2011-06-10
Upplaga
1
Förlag
Ponto Pocket
Översättare
Carina Jansson
Originaltitel
Shiver
Medarbetare
Stengel, Christopher (form)
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
160 g
SAB
uHce
ISBN
9789186587840

Frost

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2011-06-10

Slutsåld

"Sedan öppnade jag ögonen och här fanns bara Grace och jag - ingenting annat någonstans, bara Grace och jag, hon som pressade ihop läpparna som för att behålla min kyss inom sig, och jag som höll ögonblicket i händerna som en skör liten fågel."

I flera år har Grace iakttagit vargarna i skogen bakom huset där hon bor. Speciellt en gulögd vargs närvaro får henne att rysa, en obehaglig känsla hon trots allt inte vill vara utan.
Samtidigt lever Sam två liv: På vintern i den frusna skogen tillsammans med de andra vargarna och hela tiden medveten om den orädda flickan som han obönhörligt dras till. Och under några få dyrbara sommarmånader som människa innan vintern och kylan tvingar honom att förvandlas igen.

En dag träffar Grace en pojke med gula ögon och som tar andan ur henne. Det bara måste vara hennes varg. Men vintern är nära och Sam för en ojämn kamp för att förbli människa annars riskerar han att förlora inte bara sig själv utan även Grace för alltid.

Frost är en otroligt sensuell och fängslande berättelse om omöjlig kärlek och kommer att älskas av alla som älskar Twilight-serien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Frost. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Helt underbar bok! För de som älskar äventyr, mystik...
  Julia Johansson, 19 juli 2013

  Helt underbar bok! För de som älskar äventyr, mystik och kärlek är denna bok PERFEKT! Bra beskrivningar, bra handling och på något sått trovärdig bakom den fantastiska fantasin.
  Sam blev biten när han var väldigt ung. Han är varg på vintern och människa på sommaren. För flera år sedan räddade han Grace från att bli uppäten av vargarna i hans flock. Grace beundrar vargarna i skogen hela vintern, men mest hennes varg, den med gula ögon som räddade henne. Under omständigheter (jag berättar i... Läs hela recensionen

 2. En besvikelse
  -, 17 augusti 2012

  Frost som handlar om Sam, under sommaren är han människa och under vintern är han varg, men av en dramatisk händelse förvandlas han till människa trots att kylan ligger utanför dörren. Händelsen för honom till Grace, flickan som han räddade när de båda var mycket unga. Kärleken spirar snart mellan dem och nu kan de inte leva utan varandra.

  Jag har hört mycket bra om den här boken och bestämde mig för att läsa den för några dagar sedan, tyvärr måste jag säga att Frost var en enorm be... Läs hela recensionen

 3. Magisk
  Sanna Parkan, 14 januari 2012

  Jag älskar den. Jag grät mig genom vissa delar, speciellt Sams delar när han berättar vad hans föräldrar gjort. Det är verkligt. Jag kan se allting framför mig.
  Jag grät mycket i slutet av boken, olika slags tårar, jag kan inte säga att det bara var av sorg.
  En sak kan jag faktiskt konstatera. Den är bättre än Twilight. Det är stort för mig att säga det, eftersom jag är Freak On A Lesh när det gäller Twilight, en riktig fanist.
  Men om denna bokserie inte blir till film, kommer min... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Maggie Stiefvater