Naturväktarna och skatten i Ekdungen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Naturväktarna (del 2)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
65
Utgivningsdatum
2017-05-08
Upplaga
1
Förlag
Vombat Förlag
Illustratör/Fotograf
Johanna Arpiainen
Dimensioner
216 x 153 x 8 mm
Vikt
250 g
SAB
Hcf
ISBN
9789186589912

Naturväktarna och skatten i Ekdungen

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2017-05-08
143
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Iris och Ivar är Naturväktare, alltid redo att rädda djur och natur. Nu har de fått ett nytt klurigt uppdrag av moster Magda, som är viltvårdare. De ska till mormor och morfar på
Öland och försöka rädda den fina, lilla skogen Ekdungen från att huggas ner och bli en golfbana. För att stoppa byggplanerna och bevara skogen till djuren, måste Iris och Ivar hitta så många sällsynta arter som möjligt. Till exempel den hoppglada långbensgrodan, den trummande trumgräshoppan, kanske till och med den mycket ovanliga större ekbocken. Naturväktarna träffar nya vänner och ställs inför oväntade hinder. Frågan är om deras lista med sällsynta djur kan stoppa skogsmaskinerna. Och finns det något mer som döljer sig i Ekdungen?
Boken är en uppföljare till Naturväktarna och den vita räven. Även här hjälper tvillingarna till att rädda naturen. Det är ett spännande naturdrama, där läsaren får lära sig om olika arter i naturen och hur man på ett aktivt sätt kan rädda naturen från exploatering.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Naturväktarna och skatten i Ekdungen
 2. +
 3. Naturväktarna och den vita räven

De som köpt den här boken har ofta också köpt Naturväktarna och den vita räven av Malin Nilsson (inbunden).

Köp båda 2 för 272 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Naturväktarna och skatten i Ekdungen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande
  Kaffeläsaren, 14 juni 2017

  Iris och Ivar är Naturväktare, alltid redo att rädda djur och natur. Nu får de ett nytt klurigt uppdrag av moster Magda, som är viltvårdare. För att rädda den fina lilla skogen Ekdungen från att huggas ner och bli golfbana, så måste de hitta så många sällsynta arter som möjligt.
  Boken är en uppföljare till Naturväktarna och den vita räven, vilken vi tyvärr inte har läst. Jag har läst boken med sonen M. som är sex år. Han tycker den är spännande och intressant. Han gillar själv att gå i s... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Malin Nilsson