Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2012-03-23
Förlag
Bladh by Bladh
ISBN
9789186603496
Rekordvinnaren (e-bok)

Rekordvinnaren (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2012-03-23
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Vem vill bli miljonär?

Vem har inte någon gång drömt om att vinna högsta vinsten? Jacob Niller gjorde det, och inte nog med det - han blev mångmiljonär flera gånger om. Men drömmen förvandlades snabbt till en mardröm.

Jacob Niller är nöjd med sin lugna vardag. Han har just fått ett alldeles lagom stort avgångsvederlag efter tjugo år på Handelsbanken och njuter ett stilla liv vars händelselösa epicentrum är våningen i Gamla stan. Där, fjärran från vimlets yra, smuttar han nöjt på sin dagliga dos rödvin. Det mest spännande i hans liv är den månatliga golftävlingen med herrkompisarna.
En vårmorgon ringer telefonen - vinstambassadören på Svenska Spel presenterar sig. Aningen motvilligt inser Jacob Niller när den första chocken lagt sig, att han just blivit en kvarts miljard rikare.
I samma stund börjar problemen. Det som till en början ser ut som en lovande kärleksaffär på nätet, utvecklar sig till närkontakt med maffian, grovt bedrägeri, och kidnapping.
Vem sade att pengar leder till lycka?

Pieter Tham har frilansat för svenska tidningar i Paris, San Francisco och London. Jobbat som journalist på Dagens Industri, Veckans Affärer och Privata Affärer. Varit studioreporter på Aktuellt, Lilla Aktuellt och A-Ekonomi och ingick i en trojka som startade TV8. Arbetat inom eget företag som medietränare av offentliga personer i näringsliv och politik.
Nu delar han stadslivet med livet på en gård i Sörmland. Rekordvinnaren är hans första spänningsroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pieter Tham

  • Skuggor över Golden Gate

    Pieter Tham

    Boken känns skriven i stor lust, med ett ständigt snett leende, i en enda utandning. På varje sida finns en lust till livet och en kärlek till berättandet som jag att jag plötsligt tänker på Pieter Tham som en Frans G. Bengtsson för 2000-talet. Al...