Sagan om Sanningen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-09-13
Förlag
LightSpira
ISBN
9789186613198
Sagan om Sanningen (e-bok)

Sagan om Sanningen (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-09-13
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Lever vi i paradiset utan att inse det?

Sagan om sanningen handlar om förändringar i våra livsvärderingar, om personlig utveckling och om den nya världsbild som växer fram.

Det är sällan man läser en bok som innehåller så mycket information från så många områden men som ändå hålls ihop av en röd tråd, en önskan att ge människor hopp om - och praktiska instrument för - ett bättre liv. När man läser boken kommer man osökt att tänka på Antonovskis kriterier för ett bra och hälsofullt liv: Begriplighet, meningsfullhet och Hanterbarhet. Marianne har lyckats förklara de mest komplicerade fakta på ett enkelt och begripligt sätt, vilket är speciellt viktigt för läsare som tidigare inte varit i kontakt med detta område.

Just betoningen av livet som ett "gör det självprojekt" tillsammans med kvantfysikens tes om att vi "skapar vår egen verklighet" gör att boken har en stark optimistisk grundton, inte minst viktigt i vår tid, samtidigt som boken ger läsaren tillgång till de principer och metoder som behövs för att på egen hand skapa ett bra liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hallberg Marianne

  • the Tale of the Truth

    Hallberg Marianne

    Do we live in Paradise without realizing it? The Tale of the Truth is about the new world view that is emerging, about consciousness raising and the interconnectedness of all things. It shows similarities between quantum physics and Eastern philos...