Geim (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
HP Pettersson (del 1)
Inläsare
Mattias Linderoth
Utgivningsdatum
2011-07-18
Förlag
Bokförlaget HörOpp
Dimensioner
125 x 140 x 5 mm
Vikt
6 g
SAB
Hc
ISBN
9789186615345
Geim (mp3-skiva)

Geim

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Mp3-skiva Svenska, 2011-07-18

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Årets deckardebut! Svenska Deckarakademins debutpris gick till Anders de la Motte för [geim] med motiveringen "En roman, förankrad i vår tid, skriven på dagens språk, med humor och spänning.

Henrik HP Pettersson är en småhustlare som skiter i det mesta. En dag kommer han över en mobiltelefon som märkligt nog verkar veta det mesta om honom, och via den blir han inbjuden till en fascinerande ny upplevelse. Ett Alternate Reality Game som utspelar sig mitt i den intet ont anande Svennevärlden. Efter att han klarat inträdesprovet erbjuds han en rad olika kittlande uppdrag som alla filmas för att senare visas upp på en rankinglista och bedömas av ett slutet nätcommunity. I takt med att spänningen, belöningarna och inte minst creden från fansen växer tar HP allt större risker och snart är han beredd att göra nästan vad som helst för att få fortsätta spela.

Polisinspektör Rebecca Normén är HP:s totala motsats. Hon är anställd på Säpos livvaktsrotel och har järnkoll på sitt liv, ändå känner hon sig inte säker. Någon vet obehagligt mycket om hennes förflutna. Om sådant som ingen borde veta. Som till exempel att hon är en mördare... Är det någon som leker med henne?

Efterhand som Spelet tränger sig allt djupare in i deras liv närmar sig HP:s och Rebeccas världar oundvikligen varandra. Men om verkligheten bara är ett Spel, vad är då egentligen på riktigt? Och är du verkligen säker på att du vill Spela?

Anders de la Motte arbetar med säkerhetsfrågor och har tidigare varit polis i Stockholm. Geim är hans debut som författare, ytterligare två böcker är planerade.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Geim. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Spännande
    Marga, 2 mars 2014

    Boken är spännande samt rolig på sina ställen. Språket är lite "mustigt" ibland. Uppläsaren är bra. Det är också kul att man kan känna igen sig på Söder i Stockholm.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anders De La Motte

Bloggat om Geim