Liv i överflöd (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Emma Lundgren & Filip Alexande (del 3)
Inläsare
Linda Norgren
Utgivningsdatum
2011-10-27
Upplaga
1
Förlag
Word Audio Publishing
Dimensioner
125 x 138 x 5 mm
Vikt
140 g
SAB
Hc
ISBN
9789186615710
Liv i överflöd (mp3-skiva)

Liv i överflöd

(14 röster)  |  Läs 1 recension
Mp3-skiva,  Svenska, 2011-10-27
106
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En möhippa tar en oväntad vändning då en chef vid Västgöta universitet plötsligt hittas död. Den mördade är en av huvudkandidaterna till jobbet som ny universitetsdirektör, men också ensam arvinge till 30 miljoner efter sin excentriske farbror.

Återigen står Västgöta universitet och dess unga rektor, Emma Lundgren, i händelsernas centrum. Men den här gången blir kriminalkommissarie Filip Alexandersson ålagd att hålla sig ifrån utredningen. Han får istället uppdraget att skaka liv i ett så kallat cold case i jakt på en poet som varit spårlöst försvunnen i trettiofem år.

Så småningom börjar det dock gå upp för Filip att de båda fallen kanske hänger ihop. Och när nya mord begås kan han inte längre hålla sig utanför den spektakulära mordutred-ningen på universitetet.

Liv i överflöd är den tredje och fristående delen i Kristina Appelqvists spännande pusseldeckare med Västgöta universitet och småstadslivet i Skövde som fond. De två tidigare delarna i serien är Den svarta löparen och Den som törstar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Liv i överflöd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Pusseldeckare
  Pia, 15 maj 2012

  Kristina Appelqvist är en ny bekantskap för mig. Men det är kanske inte så konstigt eftersom det här är första boken som kommit ut på ljudbok.
  "Livet i överflöd" är en klassisk pusseldeckare. Boken innehåller allt en pusseldeckare ska men det hade varit skoj med någon förändring från "standard mallen" av en sådan. Lite nytänk så att säga.

  Karaktärerna är enkla och rakt på, så det känns väldigt lätt att lära känna dom.

  Jag gillar idén med att huvuddelarna av handlingen u... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kristina Appelqvist