När ljuset släcks (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Magnus Hedman
Utgivningsdatum
2012-05-09
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget HörOpp
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
125 x 140 x 7 mm
Vikt
40 g
SAB
796.334,Rbz Hedman, Magnus/LC
ISBN
9789186615864
När ljuset släcks (mp3-skiva)

När ljuset släcks

(2 röster)
Mp3-skiva Svenska, 2012-05-09
189
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Magnus Hedman var en av Sveriges mest framgångs rika och populära fotbollsspelare genom tiderna. När ljuset släcks är hans memoarer - en ärlig, rak och naken berättelse om hur man går från att ha allt - familj, status, arbete och pengar - till att förlora allt.

Nyårsdagen 2011. Magnus Hedman vaknar ensam på en soffa i en kompis lägenhet vid Hornstull. Bakfull och fortfarande iklädd smoking. Minnena från gårdagens fest hopar sig i huvudet. Återigen lite för full på krogen. Ett onödigt tjafs i garderoben. Som självklart nu slås upp på löpsedlarna som ett bittert fylleslagsmål. En kall hand kramar hans inälvor. Magnus kippar efter andan. Det här är inte jag, tänker han. "Inte det här." De senaste årens personliga katastrofer har förflyttat honom till en plats där han inte känner igen sig. Han ser sig i spegeln och allt stämmer - utom uttrycket i ögonen.

Och han inser att den här baksmällan inte går att bota med några glas cola. Här krävs det mycket, mycket mer.

Nyårsdagen 2011 blir vändpunkten i Magnus Hedmans vuxna liv. Härifrån går han tillbaka i tiden, till barndomen i en tuff Stockholmsförort och den målmedvetna träningen från fyraårsåldern via hans stjärnstatus som en av Sveriges främsta fotbollsmålvakter, till hur han nu bygger en ny karriär och lägger skandaler och förtärande självförakt bakom sig.

När ljuset släcks handlar om kontrasterna och erfarenheterna i Magnus liv. Där finns höjdpunkter, som under fotbollskarriären då Magnus var internationell stjärna och idol i en av världens största och därmed mest konkurrensutsatta idrotter eller då han blev pappa till sina två söner. Där finns också lågvattenmärkena som att schavottera i media som knarkmissbrukare, som dömd för brott mot sexköpslagen och som bråkstake på krogen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. När ljuset släcks
  2. +
  3. Jag var Sveriges mest jagade rånare : mina år som yrkeskriminell

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag var Sveriges mest jagade rånare : mina år s... av Toni Tuunainen, Gunnar Von Sydow (inbunden).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om När ljuset släcks