Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (79.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Katrin Zytomierska
Utgivningsdatum
2012-02-07
Förlag
HörOpp!
ISBN
9789186615994

Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt

Ljudbok, Svenska, 2012-02-07
126 kr
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Dags att bli smal! är dels en medryckande bok om Katrins personliga resa, där hon gick ner 33 kilo med hjälp av LCHF, dels en praktisk bok om bantning med enkla recept och smarta veckoscheman, som läsaren kan följa för att själv gå ner i vikt och bli smalare. En receptbooklet medföljer denna mp3-bok som ett pdf-dokument.

Katrin, 160 centimeter lång, vägde plötsligt 89 kilo efter att ha fött sin son. Under graviditeten hade hon "svullat" i sig allt möjligt och trodde någonstans att allt detta bara skulle "rinna av" henne, som hon hört att det gjort för så många andra kvinnor. Fast på Katrin stannade kilona kvar och det var då hon hittade lösningen i form av sin egen variant av LCHF.

Men Dags att bli smal! handlar om mycket mer än ett bra sätt att bli av med extrakilon efter att man fött barn. Boken är till för alla, för hela familjen, på samma sätt som Ica eller Ikea. Alla som tror att det är svårt och jobbigt att gå ner i vikt kan här få en härlig aha-upplevelse med god och snabblagad mat.

Katrins inspirerande historia tillsammans med hennes personliga recept och träningstips blir till ett lätt och realistiskt sätt att gå ner i vikt på. Och boken är välkommen läsning för alla dem som genom åren tjatat på Katrin att skriva om just det här. Med en mångårig tio-i-topp-blogg och runt 300 000 trogna läsare per vecka är det många som har väntat. Bli smal med Katrin du med!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt