Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
77
Utgivningsdatum
2012-03-09
Upplaga
1
Förlag
Pequod Press
Dimensioner
199 x 170 x 9 mm
Vikt
180 g
SAB
Hc.03
ISBN
9789186617134
Övningsuppgifter (häftad)

Övningsuppgifter

Häftad Svenska, 2012-03-09
157
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Övningsuppgifter är ett läromedel av ett länge efterlängtat slag. I skolan fick man dem alltid två och två, skolböckerna i varje ämne. Varje teoretisk kunskap förutsattes äga sin praktiska motsvarighet. Det fanns ingenting som inte gick att öva på, ingenting som inte gick att fylla i. Textböckerna har ni redan. De heter Matteusevangeliet, Boken om Tao, Bhagavad-Gita, Världen som vilja och föreställning, Vardagslivets psykopatologi. Alla trosriktningar och läror har egentligen ett och samma mål: att människan ska slippa sig själv. Det ska inte vara någon omöjlighet. Här är övningshäftet.
Varje diktsamling är egentligen ett gymnastikprogram. Varje dikt är en andlig övning. Utför bara dessa övningar noggrant och i rätt ordning. Ge inte upp. Det är som all annan träning: hellre ett misslyckat, halvhjärtat och oinspirerat pass än ett inställt pass. Förr än ni anar är vi alla framme vid målet.

Kristoffer Leandoer är född 1962 och bosatt i Stockholm. Sedan debuten 1987 har han gett ut nitton egna boktitlar samt ett antal översättningar. År 2010 blev essäboken Mask blev nominerad till Augustpriset.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Övningsuppgifter
  2. +
  3. Slut : symbolisterna vid tidens ände

De som köpt den här boken har ofta också köpt Slut : symbolisterna vid tidens ände av Kristoffer Leandoer (inbunden).

Köp båda 2 för 367 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kristoffer Leandoer