Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
280
Utgivningsdatum
2012-08-03
Upplaga
1
Förlag
Nygren & Nygren
Originaltitel
Sverige godaste mat Recept för alla tillfällen av vinnarna
Medarbetare
Persson, Roland (förf.) / Trägårdh, Gustav (förf.) / Eriksson, Stefan (förf.) / Sjöstedt, Tom (förf.) / Westerlind, Viktor (förf.) / Kjörling, Torsten (förf.) / Lindberg, Klas (förf.) / Diederichsen, Tomas (förf.) / Björklund, Michael (förf.) / Hedlund, Andreas (förf.) / Lindström, Magnus (förf.) /
Dimensioner
265 x 220 x 30 mm
Vikt
1410 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789186623234
Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock (inbunden)

Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2012-08-03

Slutsåld

I Sveriges godaste mat delar Årets kock-vinnarna med sig av sina recept, anpassade så att de ska fungera i ett vanligt kök. Det är avancerade skapelser för den som vill imponera med en lyxig middag för finsmakare, rustika söndagsmiddagar, som hela familjen kommer att gilla, och mat som ger vardagen guldkant. Kockarnas smarta tips kommer att vara till glädje i din vardagsmatlagning.

Föreningen Årets kock firar 30 års-jubileum 2013. Tävlingen för professionella matlagare löper parallellt med utvecklingen av Sverige till ett matland med gastronomi i framkant. Här i boken möter du kockarna som vann och som har fortsatt att vara viktiga pådrivare för goda råvaror och för ny svensk matlagning med impulser från omvärlden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande Kokbok
    Michael Schmidt, 30 augusti 2016

    En kokbok som jag gärna och ofta återvänder till för att hämta inspiration. Mycket bra recept även om några är för avancerade för mig som genomsnittsmatlagare, bra bilder som får munnen att vattnas och trevliga texter om kockarna och deras matlagning. Jag vill inte missa den.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Sveriges godaste mat : recept för alla ti...