Tusen små bitar (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
471
Utgivningsdatum
2012-03-19
Upplaga
1
Förlag
Gilla Böcker
Översättare
Hans Berggren
Originaltitel
A Million Little Pieces
Dimensioner
178 x 110 x 28 mm
Vikt
264 g
SAB
Lz Frey, James
ISBN
9789186634223
Tusen små bitar (pocket)

Tusen små bitar

(21 röster)  |  Läs 5 recensioner
Pocket,  Svenska, 2012-03-19

Slutsåld

Ny pocketutgåva!

Tusen små bitar är författaren James Freys debutbok och har sålt i miljontal världen över. Det är en intensiv berättelse om drog- och alkoholmissbruk, om begär och beroende, och James kamp på rehab för att bli frisk. Frisk och äntligen fri.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Tusen små bitar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Känslosam
  Pison66, 2 maj 2015

  Det var svårt att inte ha en berg och dalbana av känslor när man läser om denna beroende man och alla runt omkring honom.
  Sträckläsa denna bok är inte svårt men jobbigt på grund av allt han går igenom. Det gör ont i varenda nerv när något händer i hans liv.

 2. Bra bok om missbruk
  Mattmarg, 7 april 2014

  Blev mycket berörd. När man läste den kunde man inte släppa den man mådde dåligt rent psykiskt men det är en bok som många skulle läsa tror jag för att få en insikt i missbruks problematik

 3. Trots den speciella berättarstilen (författaren...
  Emelie, 30 december 2013

  Trots den speciella berättarstilen (författaren använder sällan skiljetecken och många upprepningar) tyckte jag om boken, sträckläste den och ser fram emot uppföljaren!

 4. Man läser inte "Tusen små bitar" för att den...
  Birger Toll, 23 december 2013

  Man läser inte "Tusen små bitar" för att den innehåller ett vackert språk. Man läser för att ta del av en stark historia. Tyvärr brister den i trovärdighet. Jag tänker bland annat på en scen tidigt i boken där huvudpersonen upplever helvetet hos tandläkaren. Efter denna icke sanna redogörelse får jag kämpa mig igenom resten med en undran över hur mycket i denna bestseller som är ren dikt.

 5. Fantastiskt bra bok om missbruk och dess katastrofala...
  Cecilia Eriksson, 1 maj 2013

  Fantastiskt bra bok om missbruk och dess katastrofala konsekvenser. Jag har aldrig mått så fysiskt dåligt av att läsa en bok då författaren är lysande på att beskriva smärta, ångest osv. Borde vara obligatorisk läsning för ungdomar då den är extremt avskräckande vad gäller alkohol och droger. LÄS!

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av James Frey