Komma fram (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
333
Utgivningsdatum
2015-10-21
Förlag
Lilla Piratförlaget
Översättare
Anna Thuresson
Originaltitel
Landline
Dimensioner
185 x 125 x 15 mm
Vikt
300 g
SAB
Hce
ISBN
9789186634780

Komma fram

(2 röster)
Häftad,  Svenska, 2015-10-21

Slutsåld

En varm berättelse om att mötas på halva vägen, som med rapp dialog och mycket humor skildrar saväl Hollywoods stjärnglans som familjelivets vardagspussel. Av författaren till Eleanor & Park!

Georgie bor i Los Angeles och är manusförfattare till en komediserie. När hon dagarna före jul får sitt livs jobbchans, tvingas hon ställa in familjens julfirande hos svärföraldrarna. Hennes man Neal blir inte bara besviken, utan tar med sig barnen och åker ändå. Och vägrar sedan att svara på mobilen. Men när Georgie en kväll provar att ringa till Neals föraldrahem fraån telefonen i sitt gamla flickrum, svarar han plötsligt. Fast det är inte den vanliga Neal. Utan Neal från 20 år sedan. Antingen har Georgie tappat förståndet eller ... så pratar hon i en magisk telefon. Oavsett vilket ser hon sin chans att ställa allt tillrätta.

"En jul på skilda håll ställer allt på sin spets. En välskriven roman på temat 'hur kom det sig att det blev du och jag'. Med ett upplägg som känns som en relationsfilm man egentligen sett tillräckligt många utav redan men nog kan tänka sig att se en gång till." Östgöta Correspondenten
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rainbow Rowell