Sju jävligt långa dagar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
438
Utgivningsdatum
2013-11-07
Förlag
Gilla Böcker
Översättare
Erik MacQueen
ISBN
9789186634971
Sju jävligt långa dagar (e-bok)

Sju jävligt långa dagar (e-bok)

(31 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2013-11-07
35
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Underhållande relationsroman av hyllade Jonathan Tropper. En av de fyra bästa böckerna just nu enligt Aftonbladets Ingalill Mossander (oktober 2011).

"Mitt äktenskap slutade på det gamla vanliga sättet: med cheesecake och ambulans."

På sin frus trettiofjärde födelsedag överraskar Judd henne i säng med hans chef, radioprofilen Wade Boulanger. Judd står i sovrumsdörren med hennes favorittårta i händerna och ser livet rämna.
Två månader senare, på väg till sin pappas begravning, får han veta att hans blivande exfru är gravid. Till på köpet förväntas han sitta shiva, en judisk sorgevecka, tillsammans med sin minst sagt utåtagerande familj. Det blir sju långa dagar, fyllda av överraskningar och röjda hemligheter, slagsmål, otrohet och evig kärlek.

"Sju jävligt långa dagar" är en hysteriskt rolig och oändligt sorglig roman om livet, som sällan blir som man tänkt sig. Liksom i den tidigare succén "Konsten att tala med en änkling" skildrar Jonathan Tropper en dysfunktionell familj i ett tragikomiskt relationsdrama.

"tragikomisk, smart och oemotståndlig"
Aftonbladet

"Troppers karaktärsbeskrivningar är något alldeles extra. Det är varmt och levande, rått och roligt. Med betoning på roligt!"
M M M M M
Tidningen Må Bra
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tropper Jonathan

  • Konsten att tala med en änkling

    Tropper Jonathan

    Doug har träffat sitt livs kärlek, och förlorat henne. Knappt trettio år gammal är han en deprimerad, alkoholiserad änkling. Han vill helst vara ifred men motarbetas av sin tvillingsyster, sin tonåriga styvson och stans alla singelkvinnor. En varm...