Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
365
Utgivningsdatum
2012-01-12
Upplaga
1
Förlag
Massolit förlag
ISBN
9789186649364
Bara du finns (e-bok)

Bara du finns (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2012-01-12
93
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I tio år har Anna varit på flykt. Gång på gång har hon ryckt upp sonen Benjamin med rötterna, och sett honom krympa lite för varje nytt ställe som de flyttat till. Nu är de tillbaka i staden där allt började, och trots att hennes förflutnaständigt riskerar att göra sig påmint vågar Anna för första gången hoppas på ett nytt liv.

Olle har börjat tröttna på sin ofrivilliga exil i London. Ingenting har blivit som han har tänkt sig det, och det stora genombrottet som musiker tycks fortfarande vara precis utom räckhåll. Full av tvivel håller han sig krampaktigt fast vid Evelyn, kvinnan som han hoppas ska kunna rädda honom från honom själv och det mörker som ständigt hotar att ta överhanden.

Nike sover på parkbänkar, eller bra nätter, på soffan hos någonkompis. Hemma hos hans alkoholiserade mamma är det omöjligt att vara. Men när sista högstadieåret börjar står en ny, ung lärarinna framför klassen, och något helt nytt börjar gro inom Nike.

Under ett dramatiskt år vävs Annas, Olles och Nikes liv samman och vi får följa dem på vägen mot katastrofen.Bara du finnsär en berättelse om längtan efter tillhörighet, om den stora kärleken och det största sveket, men också om våra mörkaste hemligheter och begär.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bara du finns. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Deprimerande och tråkig
    Ljudboksälskare, 17 december 2012

    Då författaren berör så många olika tragiska livsöden är det viktigt att väga upp detta med positiva händelser och känslor, vilket i mitt tycke misslyckas helt. Jag fick ingen känsla för någon av karaktärerna och berördes minimalt. Trots att jag kände att det fanns lösa trådar så är jag ointresserad av en fortsättning. Skulle inte rekommendera någon att läsa boken.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Bara du finns