Tågtunnelmysteriet i Göteborg : en kritisk granskning av Västlänken (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
229
Utgivningsdatum
2020-02-23
Upplaga
1
Förlag
Breakwater Publishing
Dimensioner
240 x 170 x 20 mm
Vikt
750 g
SAB
Prt
ISBN
9789186687632
Tågtunnelmysteriet i Göteborg : en kritisk granskning av Västlänken (häftad)

Tågtunnelmysteriet i Göteborg : en kritisk granskning av Västlänken

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2020-02-23
179
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
För göteborgarna har diskussionen om Västlänken resulterat i ett historiskt stort engagemang. Få frågor har gett upphov till så många insändare och debattartiklar i tidningarna. Tre stora demonstrationer har genomförts. Två nya partier har bildats i kommunalpolitiken. Trots detta har politikerna drivit igenom projektet. Det mesta tyder på att måluppfyllelsen för Västlänken blir bristfällig. Hur var det möjligt att projektet kunde godkännas i samtliga instanser? Fanns inga kvalitetskontroller? Tågtunnelmysteriet i Göteborg - en kritisk granskning av Västlänken har tagits fram på initiativ av föreningen Göteborgs Kultur- och Miljöarv (GKMA). Ett stort antal personer med gedigen erfarenhet av staden Göteborg, byggverksamhet, lokaltrafik, samhällsekonomi, miljöfrågor med mera har bidragit med texter till boken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tågtunnelmysteriet i Göteborg : en kritisk granskning av Västlänken
  2. +
  3. Tillsammans är vi svaga: en kritisk granskning av den svenska statsideologi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tillsammans är vi svaga: en kritisk granskning ... av Lars Holger Holm (häftad).

Köp båda 2 för 313 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tågtunnelmysteriet i Göteborg : en kritisk granskning av Västlänken. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Förmodligen årets bästa faktabok
    Bertil Forslund, 14 maj 2021

    En mycket välskriven bok som sammanfattar spelet bakom Västlänkens tillblivelse. För det är ett politiskt spel, som fick igenom detta projekt, tillsammans med tvivelaktigt hemlighetsmakeri av ett statligt verk (Trafikverket) med projektets tidsplaner och ekonomi. Detta trots att fakta från erkända och kunniga experter på olika områden pekade på de miljömässiga och framför allt ekonomiska nackdelarna i projektet. Plus att en majoritet av den berörda befolkningen var emot Västlänken och dess de... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner