Ditt professionella rykte (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
157
Utgivningsdatum
2011-10-27
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Tingstedt, Karin (form)
Dimensioner
210 x 136 x 13 mm
Vikt
280 g
SAB
Qbfbc,352.66
ISBN
9789186691066

Ditt professionella rykte

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2011-10-27

Slutsåld

Det professionella ryktet och det personliga varumärket kan vara avgörande för en människas framgångar i livet i allmänhet, och karriären i synnerhet. Trots det känner många inte till hur man arbetar med sitt varumärke, eller ännu värre de är inte medvetna om att de har ett.

I dag spenderar många företag stora summor pengar på att bygga ett starkt varumärke och skapa en god image utan att tänka på att varje verksamhet är en förlängning av medarbetarnas personliga varumärken. Ett av de hetaste arbetsområdena hos framgångsrika företag är därför att utveckla dessa sidor hos sina anställda. Som man uppfattar medarbetaren ja, så uppfattar man företaget.

Lev ditt varumärke är en väckarklocka för alla som är redo att ta sig an sin situation. Tänkvärda reflektioner varvas med praktiska tips, och här bjuds på en rad konkreta möjligheter till att skapa sin egen professionella image och sitt personliga varumärke.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Let's talk about reputation : your greatest professional asset

    Per Frykman

      Knowing Your Reputation is THE Dividing Line. You may have brilliant business ideas or career strategies, but it all comes down to how you are perceived - your reputation. When you understand the full impact of this, you...