Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Stellan Kask (del 1)
Antal sidor
364
Utgivningsdatum
2012-05-16
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Mårtensson, Benny (form)
Dimensioner
210 x 150 x 20 mm
Vikt
600 g
SAB
Hc
ISBN
9789186691219
Blandfärs (inbunden)

Blandfärs

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2012-05-16
78
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Hur har Frank Lindström kunnat komma till sitt jobb på foodserviceföretaget varje dag under tjugotvå års tid, när han samtidigt arbetat heltid på gatukontoret? Vem är det egentligen som river upp stadens vägbulor om nätterna och hur kan en överkörd gotlandshöna sätta stopp för det största journalistiska scoopet i mannaminne? Det här är bara några av alla de frågor som väcks när den koffeinstinne Icahandlaren Stellan Kask upptäcker att det är något märkligt med blandfärsen i hans butik. "Blandfärs" är en vansinnesfärd i högsta hastighet genom en modern storstad som rymmer allt från misslyckade improvisationsskådespelare, kriminella restaurangägare som diggar sextiotalspop och koleriska livsmedelshandlare till ordenssällskap för äldre män i kåpa, nitiska radioreportrar och överbeskyddande hönsfarmare. De bägge författarna, Kalle Lind och Kringlan Svensson, är också yrkesverksamma som komiker och de har föresatt sig att skriva en roman som man kan skratta åt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Blandfärs. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kul
  Annika, 22 april 2016

  Rolig bok i Malmö-miljö. Är man från Malmö så är detta en kul bok då man kan känna igen miljöerna. Är man inte från Malmö så är det en kul bok ändå med en skruvad story i högt tempo. Läste den på bussen och fnissade högt mellan varven.

 2. En spännande historia!
  Rosemary Ricci-Nystrand, 12 januari 2015

  Har man börjat läsa Blandfärs, måste man läsa färdigt den! Storyn rullar på snabbt! Jag började läsa den hos min dotter medan hon bytte blöjan på barnbarnet. Jag bad att få låna hem den och läste ut den på en vecka! Dock borde man var bekant med Malmö för att uppskatta beskrivningar av miljön. Mycket väl skrivet! Beställde den från Bokus som julklapp till min ex-man som gillar också kriminalromaner och är också malmöbor! Kan tänka mig låna om den så småningom. Kul.
  Rosemary

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna