Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (5.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2012-08-03
Förlag
Polaris Fakta
ISBN
9789186691349
Klart - Bli Superstrukturerad på 31 dagar (e-bok)

Klart - Bli Superstrukturerad på 31 dagar E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2012-08-03

Styckköp

162

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Det är bara för mycket nu", "övertid", "högar som växer" ... Ja, det finns många sätt att beskriva den stundtals kaotiska tillvaro många av oss lever i på våra arbeten. Men: det går att göra någonting åt det. Genom en bättre struktur går arbetet lättare och vi får mer tid över till det som är viktigt, för oss själva och för våra verksamheter.

Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar är ett träningsprogram för dig som vill skapa en smidigare vardag på jobbet. Användbara tips och råd blandas med konkreta övningar där struktören David Stiernholm lär ut hur du kan bli mer strukturerad genom att Organisera, Fokusera och Automatisera. Boken ger dig verktyg, tankesätt, metoder och rutiner som gör dig effektivare, flexiblare och - faktiskt - lyckligare!

David Stiernholm

David Stiernholm är Sveriges ende struktör. Han hjälper människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur. Hans motto är: allting kan göras enklare!

David är flitigt anlitad av allt från väletablerade storföretag till entreprenörsföretag i uppstartsfasen. Han utmärker sig genom sina superkonkreta verktyg och metoder som du direkt kan använda på jobbet och hemma.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av David Stiernholm

  • Förenkla på jobbet ? Gör det krångliga lätt

    David Stiernholm

    När du har för mycket på jobbet blir dagarna lätt som enda hetsig maratonlopp. Du hinner inte ens fundera över hur du skulle kunna lösa att du varken hinner med mailen eller alla möten, och att rutinerna på jobbet är så ineffektiva att de stjälper...