Yoga för barn
Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
31
Inläsare
Kim Anderzon
Utgivningsdatum
2013-04-17
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Illustratör/Fotograf
Maria Oscarsson
Dimensioner
200 x 217 x 5 mm
Vikt
222 g
SAB
uRai
ISBN
9789186691370
Yoga för barn

Yoga för barn

(15 röster)  |  Läs 2 recensioner
Spiral Svenska, 2013-04-17

Slutsåld

Yoga för barn är en användarvänlig yogahandbok. Förutom själva yogaprogrammet innehåller boken förklaringar på vad de olika ställningarna är bra för, en liten introduktion till chakrasystemet, allmänna tips och rekommendationer för den som utövar yoga samt lästips för den som vill veta mer.
Till boken medföljer en cd-skiva, inläst av skådespelaren Kim Anderzon.

Yogaprogramet är cirka 50 minuter långt och övningarna presenteras på separata spår så att man lätt kan hoppa över några genom att klicka sig fram. Tanken är att barn och föräldrar på ett enkelt och lustfyllt sätt ska kunna komma igång med yogaträning i hemmet. Boken kan också med fördel användas i skolor och föreningar.

Yoga för barn har en praktisk spiralrygg och lite tjockare blad, så att den kan användas som instruktionsbok liggandes på golvet samtidigt som man övar yoga med hjälp av instruktionerna på cd-skivan. Den är rikligt illustrerad med pedagogiska och inspirerande teckningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Yoga för barn. Sätt ditt betyg »
  1. oj då

    Första tanken var att skicka tillbaka den då den inte kändes som om man kan använda boken utan förkunskap om yoga. Och dessutom trodde jag att det var asanas riktade till barn det handlade om, inte om de vanliga asanas fast barn på bild.
    Jag tycker likadant idag men eftersom jag vet vad rörelsen innebär kan jag leda barnen rätt. Lyssnar man på CD får man en helt annan (och mycket bättre samt mer detaljerad) guidning in i rörelserna. Om CDn gick att köpa utan bok vore det finfint- eller CD och bilderna och affischer.

  2. Motiverande bok
    Linnéa Palm, 23 februari 2015

    Toppen kul bok med roliga lätta illustrationer för små barn från ca 4 år som vill ha ett bra yogapass

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Yoga för barn