Min plats i Skåne : Skånska profiler om sina favoritplatser, Vol. 2 (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
211
Utgivningsdatum
2013-04-11
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Feldt, Erika (red.) / Sehlin, Maria (red.) / Mårtensson, Benny (form) / Roos, Anders (foto)
Dimensioner
280 x 225 x 23 mm
Vikt
1200 g
SAB
Ncba,914.861
ISBN
9789186691387
Min plats i Skåne : Skånska profiler om sina favoritplatser, Vol. 2 (inbunden)

Min plats i Skåne : Skånska profiler om sina favoritplatser, Vol. 2

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2013-04-11

Slutsåld

2006 gav Roos & Tegnér ut boken Min plats i Skåne, som blev stor succé både bland läsare och kritiker. Nu är det hög tid att följa upp med Min plats i Skåne, volym två.

Genom fantastiska fotografier och personliga texter får vi följa med till 25 skånska profilers favoritplatser i detta spännande och mångskiftande landskap. De medverkande kommer från en rad skilda områden: idrott, politik, näringsliv, musik, litteratur, media, religion, med mera. På ett personligt och levande sätt berättar de var sin historia förknippad med den plats i Skåne de valt som sin. Här finns till exempel journa listen Per T. Ohlssons minnen från barn domens utflykter till Vombsjön. Jacques Werups musikaliska återblickar på Victoriateatern i Malmö. Tina Nordströms vandring i Ramlösa brunnspark. Olle Jönssons äventyr på Kiviks marknad. Kalle Linds funderingar över hemstaden Eslöv. Gudrun Schymans promenader längs stränderna på Österlen. Och mycket mer.

De vackra bilderna som ackompanjerar varje berättelse är tagna av Anders Roos.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Min plats i Skåne : Skånska profiler om sina favoritplatser, Vol. 2. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En vacker bok! Underbara bilder. Hade kanske önskat...
    Agneta Arnell, 20 maj 2013

    En vacker bok! Underbara bilder. Hade kanske önskat lite mera text! Det blev lite som en bilderbok och jag hade önskat en fördjupning av de enskilda platserna!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna