Konsten att vara säljare (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-11-18
Förlag
Roos & Tegnér
ISBN
9789186691745
Konsten att vara säljare (e-bok)

Konsten att vara säljare E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2013-11-18
129
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Min ambition med Konsten att vara säljare är att ge dig tänkvärda insikter som lyfter din professionalism upp till en högre nivå. Jag vill visa vad du ska tänka om och känna för ditt yrke. Du ska nämligen vara stolt över att vara säljare!
Jag lämnar bort säljknep, teorier och modeller och pekar i stället på den filosofi och de idévärden som gör dig till en tänkande säljare. Förhoppningen är att du stannar upp en stund och lyssnar inåt. Att du tänker efter för att få ditt sälj att brinna.
Är du en av dem som söker enkla lösningar kan du läsa boken som vilken god bok som helst ? du blir inte besviken. Men är du en person som ser, hör och känner helheten i försäljning kommer den att nå betydligt djupare. Du kommer att känna säljbudskapet i magen, hjärtat, huvudet, ja ända in i märgen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Laurelli Rolf

  • Handbok för personlig försäljning

    Laurelli Rolf, Cras Bengt-Åke

    Handbok för personlig försäljning ger inte alla svar och lösningar. Däremot får du massor av nyttiga tips och övningar, goda råd och belysande exempel från Sveriges mest erfarna experter på försäljning och affärsmannaskap. Den här andra upplagan a...

  • Affärsmannaskap för ingenjörer, jurister och alla andra specialister

    Laurelli Rolf

    Sverige ställer om från tillverkning till handel och allt fler blir involverade i samarbeten med kunder. I takt med denna kommersialisering av samhället ökar betydelsen av affärsmannaskap. Men vad är det och hur gör man? Den här boken ger svaren g...