Fit & framgångsrik (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
170
Utgivningsdatum
2014-10-23
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Feldt, Erika (red.) / Florbrant, Jesper (foto)
Dimensioner
215 x 138 x 12 mm
Vikt
296 g
SAB
Rag
ISBN
9789186691769

Fit & framgångsrik

Häftad,  Svenska, 2014-10-23

Slutsåld

Överallt möts vi av träningstips, kostråd och tips om hur vi ska leva ett sunt liv. Allt medan jobb och familj tar en stor del av vår tid. Pr-konsulten Caroline Lidman ställde sig frågan Går det att kombinera en vältränad och hälsosam kropp med en framgångsrik karriär och ett fungerande socialt liv? Resultatet blev denna bok.

Här presenteras tio svenskar som samtliga har lyckats förena karriären med hård träning och en sund livsstil. Var och en tar med Caroline och läsaren på ett träningspass där han eller hon delar med sig av sina knep för att få livspusslet att gå ihop. De vi möter är: entreprenören Douglas Roos som tillbringar mycket tid i kampsportslokalen. Sportreportern Anna Brolin som hinner med en hel del träning trots resor över hela världen. Bank-vd:n Martin Tiveus som varvar livet som nybliven pappa med en massa skidåkning. Vd:n Marie Söderqvist som flera gånger har gjort en svensk klassiker. Ekonomijournalisten Carolina Neurath som varvar sitt arbete på tidningen med löpning och hästar. Juristen Jerker Öhrfeldt som kombinerar jobbet med att göra en Ironman. Vd:n Per Kjellander som förenar familj och jobb med både löpning och gym. Ad:n Tove Langseth, trebarnsmamma och maratonlöpare. Marknadschefen Emma Stjernlöf som bestiger berg.

Caroline, som var nominerad 2013 till Årets Rookie inom pr-branschen på Spinngalan, har studerat kommunikation vid Uppsala Universitet och Berghs Scool of Communication, och arbetat på Star PR, Mafioso och Edelman. Nu arbetar Caroline på byrån Springtime. 2011 gav hon ut boken Mediakåt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Caroline Lidman

  • Eat, sleep, startup, repeat : att starta, driva och få ett bolag att växa

    Caroline Lidman, Aleksandar Goga

    Det här är en bok om hur man startar, driver och får ett framgångsrikt bolag att växa, skriven av två drivna entreprenörer som tror på att kunskap och erfarenhet är till för att delas. Här finns det du behöver veta när du startar ditt bolag, hur d...

  • Eat, sleep, startup, repeat

    Aleksandar Goga, Caroline Lidman

    Det här är en bok om hur man startar, driver och får ett framgångsrikt bolag att växa, skriven av två drivna entreprenörer som tror på att kunskap och erfarenhet är till för att delas. Här finns det du behöver veta när du startar ditt bolag, hur d...