Fuck your fears : utmana dina rädslor och bli en vinnare (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
255
Utgivningsdatum
2014-11-03
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Hansson, Malin (red.) / Modiri, Navid (red.) / Mårtensson, Benny (form)
Dimensioner
210 x 160 x 20 mm
Vikt
439 g
SAB
Dokb
ISBN
9789186691837
Fuck your fears : utmana dina rädslor och bli en vinnare (häftad)

Fuck your fears : utmana dina rädslor och bli en vinnare

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2014-11-03
239
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Under skolåren vågar Johannes inte ens stå framför klassen och peka på en karta. Han fryser till is varje gång han vill prata med tjejen han tycker om. Hans trygghetszon är trängre än ett nålsöga. Men när han en dag upptäcker böcker om personlig utveckling blir det början till en total livsvändning. För Johannes blir de här böckerna lika storslagna fantasier som rymdäventyr och superhjältar. Skillnaden är bara att de är på riktigt. Det går att bli en sådan människa som böckerna talar om! Genom nedslag i de olika faserna i sitt liv tar Johannes med oss på resan från noll till hundra, från att stå darrande inför en skolklass till att förtrolla ett auditorium, från att vara en loser till att bli en ledare. Han tvingar sig själv att göra det han inte vågar, och när han inte lyckas får han andra att tvinga honom. Via sadistiska fallskärmsinstruktörer, kompromisslösa Stureplansbrats, oböjliga mentorer, kollapsande kärlekshistorier och skärselden i ett meditationscenter tar sig Johannes steg för steg närmare drömmen att förändra världen, att föreläsa på alla kontinenter, att bli modig genom att aldrig sluta vara rädd. Parallellt berättar han den unika historien om sina föräldrar och den ganska vanliga historien om en osäker tonåring. Johannes Hansen är föreläsare, rådgivare och expert på ledarskap. Han har tränat med två av världens främsta namn inom personlig utveckling, Bob Proctor och Anthony Robbins. Sedan 2011 har Johannes coachat över trehundra vd:ar i ledarskap och föreläst för över hundratusen människor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fuck your fears : utmana dina rädslor och bli en vinnare
  2. +
  3. De 7 goda vanorna : grunden för personlig utveckling och hållbart ledarskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt De 7 goda vanorna : grunden för personlig utvec... av Stephen Covey (häftad).

Köp båda 2 för 481 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fuck your fears : utmana dina rädslor och bli en vinnare. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Verktyg
    CARINA BREMLER, 15 oktober 2019

    Jag trodde att boken skulle ge mig några verktyg för att utmana mig själv. Inte handla om Hansens liv. Ointressant.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Fuck your fears : utmana dina rädslor och...