Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
171
Utgivningsdatum
2014-09-24
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Dimensioner
210 x 140 x 15 mm
Vikt
768 g
SAB
Ohia
ISBN
9789186691844
Tack, det är bra! : min väg till ett nyktert liv (häftad)

Tack, det är bra! : min väg till ett nyktert liv

(1 röst)
Häftad Svenska, 2014-09-24
234
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I "Tack, det är bra!" berättar Cecilia Svensson rakt och öppenhjärtigt om sin kamp för att ta sig ur ett mångårigt alkoholmissbruk. Om skam och skuldkänslor men också om glädjeämnen och gemenskap.
Cecilia passade inte in i bilden av den typiske alkoholisten som många har: en arbetslös A-lagare med en pava vin eller en ölburk på en parkbänk. Hon var en helt vanlig kvinna med jobb och familj. Utåt sett skötte hon sitt jobb och tog hand om sina barn, men bakom fasaden rådde fullkomligt kaos. En dag såg hon sig själv i spegeln och insåg att det här går inte längre. Hon bestämde sig för att söka hjälp och det blev början på en lång och bitvis krokig resa.

I boken får läsaren följa Cecilias väg genom terapi, olika behandlingar, återfall, abstinens, mentorshjälp och annat stöd fram till ett nyktert liv. Cecilia ger en mängd goda råd om hur man både som alkoholist och så kallat medberoende kan få hjälp. Berättelsen är personlig men samtidigt allmängiltig, allvarlig men med glimten i ögat.

Cecilia Svensson har tidigare arbetat som projektledare, men är numera föreläsare på heltid. Hennes inspirerande föredrag om sitt liv med och utan alkohol lockar till sig många åhörare och hon är flitigt anlitad av företag och kommuner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cecilia Svensson