Hus helt enkelt : bygga och inreda (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
260
Utgivningsdatum
2014-11-27
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Feldt, Erika (red.) / Mårtensson, Benny (form) / Roos, Anders (foto)
Dimensioner
232 x 245 x 22 mm
Vikt
1171 g
ISBN
9789186691912
Hus helt enkelt : bygga och inreda (inbunden)

Hus helt enkelt : bygga och inreda

(3 röster)
Inbunden Svenska, 2014-11-27
102
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I "Hus helt enkelt" får läsaren följa Mija Kinnigs husprojekt, från idé till färdiginredd villa. Resan börjar på en vacker tomt precis vid havet, med block och penna samt tusentals tankar i Mijas huvud. Vidare till ritningar, tillverkning på fabriken, montering och inredning, fram till invigningen på den stora altanen
Boken är en härlig inspirationskälla för både husbyggare och inredningsintresserade. Vi får vara med när Mija väljer kök och badrum, planerar den fantastiska tomten med sina sköna uteplatser, inreder den funktionella gäststugan, möblerar, dekorerar, ljussätter och en massa annat kul. Resultatet blir ett personligt hus där gammalt blandas med nytt, modern design står sida vid sida med loppisfynd och platsbyggda möbler kompletteras med galna detaljer. Ett nybygge med själ helt enkelt!

Mija Kinning är inredare, scenograf och en uppskattad programledare. Hon är bland annat känd från tv-programmen Bygglov, Roomservice och Det knackar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hus helt enkelt : bygga och inreda
  2. +
  3. Husets ABC : en handbok för husägare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Husets ABC : en handbok för husägare av Per Hemgren, Henrik Wannfors (inbunden).

Köp båda 2 för 527 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »