Tareq Taylors nordiska matresa : mat, dryck, drömmar och inspiration (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
118
Utgivningsdatum
2015-05-29
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Dimensioner
270 x 215 x 15 mm
Vikt
675 g
ISBN
9789186691936
Tareq Taylors nordiska matresa : mat, dryck, drömmar och inspiration (inbunden)

Tareq Taylors nordiska matresa : mat, dryck, drömmar och inspiration

(25 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-05-29

Slutsåld

Kokboken från TV-serien som visas i TV4 under sommaren. Tareq Taylor är en nyfiken kock, ständigt på jakt efter ny inspiration. Redan som liten hemma vid köksbordet fick Tareq influenser från såväl det svenska och arabiska som det brittiska köket. Och på den vägen är det. Han testar oavbrutet nya idéer och smaker, både på sina resor i fjärran länder och bland ogräset hemma i trädgården. Nu är det dags för Tareq att ge sig ut i Sverige och i våra nordiska grannländer för att samla de allra bästa smakupplevelserna. Som vanligt utgörs basen i hans recept av ekologiska och lokalt producerade varor, gärna hämtade direkt från naturen. Tareq Taylors nordiska matresa är inspirerad av tv-serien med samma namn som har visats i fler än hundra länder. Boken innehåller recept och inspirerande bilder på rätter som varm betsallad med getost, rökt lamm med strandsenap och en försvinnande god skaldjurssoppa. TAREQ TAYLOR är en av Sveriges mest namnkunniga och framstående kockar, känd bland annat från de uppskattade tv-programmen Trädgårdsmåndag och Tareq Taylors nordiska matresa. Han har givit ut fem kokböcker och driver både Slottsträdgårdens Kafé och Kockeriet i Malmö.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Tareq Taylors nordiska matresa : mat, dryck, drömmar och inspiration. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fina recept
    Bo Nilson, 1 februari 2018

    Mycket trevligt skriven bok med fina recept förutom resor i Norden som inspirerar med vad naturen har lokalt som tillbehör! Dessutom härliga bilder på platserna.

  2. Inspirationen flödar

    Man blir glad av den här kokboken och får massor av inspiration och tips. Bra recept som man kommer att göra inte en bok att bara ställa i hyllan utan en som man använder och jätte vackra bilder.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Tareq Taylor