I farzonen : tankar från en pappa (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2015-04-30
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Mårtensson, Benny (form)
Dimensioner
195 x 130 x 15 mm
Vikt
336 g
SAB
Hc.017
ISBN
9789186691967
I farzonen : tankar från en pappa (kartonnage)

I farzonen : tankar från en pappa

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Kartonnage Svenska, 2015-04-30
78
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Hur kan man irritera sig så fruktansvärt på dem man älskar förbehållslöst? Hur förhåller man sig till förskolepedagoger som jämställer socker med ecstasy? Varför envisas man med att försöka göra sina barn till sin avbild när man inte tycker särskilt mycket om sig själv? Och hur många spännen kan en cykelhjälm egentligen behöva ha? Kalle Lind har tre barn och tio års föräldraerfarenhet och fortfarande fler frågor än svar. "I farzonen" består av en serie korta, roliga, rörande och personliga texter. Vittnesmål om hjälplöshet och maktlöshet och den där känslan av att hur man än gör så kommer barnen att säga att man gjorde fel. Funderingar på hur man bär sig åt för att vara en jämställd pappa när man saknar förebilder i generationen ovanför. Tankar om hur någon kan se sig runt i världen och ändå hävda att barn har alldeles för mycket att säga till om. Här finns däremot inga tips och inga råd och inga käcka gör-så-här-guider. Sånt ger ändå bara dåligt samvete. Och är det något de flesta föräldrar inte behöver mer av så är det dåligt samvete. Kalle Lind är författare, manusskribent, radiopratare, bloggare och krönikör. Det mesta han skriver hamnar under rubriken humor , inte minst när han tar sig an allvarliga ämnen. Tidigare har han skrivit ett flertal satirböcker där han drivit med makt- och mediemänniskor. Med I farzonen vill han inte driva med någon annan än sig själv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. I farzonen : tankar från en pappa
 2. +
 3. Femtiotvå festliga riksdagsledamöter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Femtiotvå festliga riksdagsledamöter av Kalle Lind (inbunden).

Köp båda 2 för 156 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av I farzonen : tankar från en pappa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mysiga Kalle
  Sivagreta, 8 februari 2018

  En pappa som beskriver föräldraskapet så kärleksfullt och hopplöst. Läs denna bok alla fäder som längtar till att barnen flyttar hemifrån.

 2. Kalles sämsta men smårolig
  Dablo82, 23 september 2015

  Småkul bok med hög igenkänningsfaktor. Kan dock inte mäta sig med hans andra böcker som till exempel "Människor det varit synd om"

 3. Varm, humoristisk och härlig
  Morpheus, 12 maj 2015

  Kalle Lind, som vanligtvis skriver satiriskt om andra människor, rannsakar och driver här med sig själv och hans relation till sin familj samt rollen som pappa i dagens Sverige. Jag har läst och skummat i alla de böcker som Lind skrivit på egen hand, och personligen tycker jag att den här är hans bästa hitintills.

  Jag har vanligtvis svårt för föräldrar som pratar om sina barn och familjesituationer är bland det tråkigaste jag vet. Så därför är det extremt härligt att läsa "I Farzone... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Kalle Lind