Strövtåg i Halland - Utflyktsmål och sevärdheter (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
232
Utgivningsdatum
2014-05-30
Förlag
Utblick Media
Medarbetare
Gustafsson, Stefan (form) / Leonardsson, Patrik (foto)
Dimensioner
225 x 175 x 15 mm
Vikt
630 g
SAB
Ncbb.08
ISBN
9789186709341
Strövtåg i Halland - Utflyktsmål och sevärdheter (häftad)

Strövtåg i Halland - Utflyktsmål och sevärdheter

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2014-05-30

Slutsåld

"Strövtåg i Halland" är fylld av härliga bilder av naturfotograf Patrik Leonardsson som visar Halland när det är som bäst. I boken presenteras över 200 sevärdheter och smultronställen från stränderna i väster till skogsbygden i öster. Oavsett om du är turist eller bofast väntar äventyret ofta runt hörnet. Märkliga, annorlunda, natursköna eller fascinerande platser tecknar bilden av Halland - ett av Sveriges främsta turistmål.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Strövtåg i Halland - Utflyktsmål och sevärdheter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Det bästa av Halland
    GunCar (Varberg), 5 augusti 2014

    Boken ger en bra vägledning för spännande upptäcktsfärder i landskapet. Leonardssons fantastiska bilder, som med sin variation visar Halland från många utgångspunkter, är en fröjd för ögat. I kombination med bra kartor och korta, informativa texter för att både vi Hallänningar och alla besökare kan hitta intressanta platser att besöka, men ger också ett tillfälle att uppdatera sig.
    Det jag saknar i boken är utflyktsmål som hör till vår nutid - industri, infrastruktur, utblickar, samfärdsel - för att knuta an till det moderna samhället.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna