Laura - Flickan från havet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (260.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Carolina Gynning
Utgivningsdatum
2011-05-11
Förlag
A Nice Noise
ISBN
9789186719159
Laura - Flickan från havet (ljudbok)

Laura - Flickan från havet Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2011-05-11

Styckköp

162

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Lauras imitation av Vanessa är nästintill perfekt, men det finns de som är misstänksamma. Och vad är det egentligen för affärer Vanessa varit inblandad i? Hennes bedrägeri börjar bli farligt även för henne själv, men nu är det för sent att dra sig ur. Nu finns ingen återvändo.

Att Laura och Vanessa är enäggstvillingar är obegripligt. Inte nog med att Vanessa är en strålande skönhet medan Laura ser ganska alldaglig ut, Vanessa äger och styr över Glory, Sveriges mest framgångsrika magasin, medan Laura guidar besökare på Moderna Museet i Stockholm.

Julen 2004 reser familjen till Thailand för att fira pappans 60-årsdag. Föräldrarna dör, Vanessa försvinner i tsunamin och det faller sig nästan naturligt för Laura att ta sin systers plats. Laura kan äntligen kliva fram ur fantastiska Vanessas skugga och bli den framgångsrika kvinna hon skulle ha varit. Om det inte var för hemligheten hon bär.

Laura Flickan från havet utspelar sig i den glassiga magasinsmiljön, i de fina salongerna och i den förnedrande världen av knark och våldsam sex.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Carolina Gynning