Sommarhuset (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Louise Raeder
Utgivningsdatum
2011-05-23
Upplaga
1
Förlag
A Nice Noise
Dimensioner
120 x 140 x 10 mm
Vikt
60 g
SAB
Hc
ISBN
9789186719173

Sommarhuset

Mp3-skiva,  Svenska, 2011-05-23
229
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
BONUS!INKLUDERAR INTERVJU MED ANNA FREDRIKSSON!
Eva står tyst. Hon behöver inte berätta att senaste gången hon träffade Anders och Maja var en kort stund i köket hemma hos mamma när hon fyllde sextiofem.

Eva har inte haft någon kontakt med sina yngre syskon på många år. Hon har nästan slutat tänka på dem när hennes mamma oväntat dör, och hon måste träffa Anders och Maja vid begravningen.

Ingenting har förändrats, de är som främlingar inför varandra och snart är de inbegripna i en bitter arvstvist. Eva har sett det som en självklarhet att hon ensam ska ta över sin mammas älskade sommarhus i skärgården, men syskonen vill sälja så snart som möjligt.

Eva flyr ut till sommarhuset, men bara ett par dagar senare dyker Anders och Maja upp med sina familjer i släptåg för att förbereda huset inför försäljning. Under de veckor som följer vänds Evas liv upp och ner. Huset fylls av andras ägodelar, röster och vanor. Eva tvingas lära känna sina syskon på nytt, men frågan är om de någonsin kan hitta tillbaka till varandra.

BONUS: MP3-versionen inkluderar intervju med Anna Fredriksson! Storyn bakom boken och om vägen från manusförfattare till romanförfattare.

OM FÖRFATTAREN
Anna Fredriksson, född 1966, är manusförfattare och har skrivit manus till en rad tv-serier och filmer bland annat Rederiet, Pelle Svanslös, Wallander och Maria Wern samt Sprängaren och Tjenare Kungen. Anna är bosatt i Stockholm med man och tre söner. Sommarhuset är hennes debutroman.

OM UPPLÄSAREN
Louise Raeder, är skådespelare och sångerska och har medverkat i ett flertal filmer, bland annat Lasse Hallströms Barnen i Bullerbyn-filmer , TV-serier som Ronja Rövardotter, Goda Grannar och Sjätte dagen, samt teaterproduktioner.

Varmt välkommen att följa ljudboken via vår Facebookgrupp: A Nice Noise.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sommarhuset
  2. +
  3. Misstag i Moskva

De som köpt den här boken har ofta också köpt Misstag i Moskva av Simone De Beauvoir (cd-bok).

Köp båda 2 för 549 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Fredriksson