Från djupet av mitt hjärta (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
336
Utgivningsdatum
2015-06-01
Upplaga
1
Förlag
Semnos förlag
Dimensioner
215 x 150 x 30 mm
Vikt
503 g
SAB
Hc
ISBN
9789186735913
Från djupet av mitt hjärta (kartonnage)

Från djupet av mitt hjärta

Kartonnage Svenska, 2015-06-01
229
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
På västra Hönö utanför Göteborgs skärgård bor Sara Fjellgren, lyckligt gift med Robert sedan många år. En helt vanlig tisdag, när hon står och lagar mat och väntar på att Robert ska komma hem som han brukar, kraschar Saras tillvaro fullständigt.

Polisen har hittat Roberts bil i Askim. Helt utbränd, men tom. Robert anmäls nu försvunnen och den enda ledtråden är en person som setts lämna platsen i brådska. Tiden går och insikten om att Robert är borta växer, samtidigt som ovissheten fortsätter att plåga Sara.

Under den frikyrkligt dominerade öbo-ytan ligger dolda hemligheter och ruvar. Någon på ön vet mer om Roberts försvinnande än Sara eller polisen, en person som har kopplingar till Shandin Hills Worship Center i Kalifornien. En sekt som utreds av sheriffkontoret i San Bernadino. Och finns det verkligen en koppling till Hönökonferensen, öns stora kristna sommarkonferens? Tråd efter tråd av konspirationer och komplotter nystar upp sig tills Sara inte vet vem hon kan lita på. Är Robert verkligen död, eller är han bara försvunnen, och i så fall - varför hör han inte av sig?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Från djupet av mitt hjärta
 2. +
 3. Någon som du

De som köpt den här boken har ofta också köpt Någon som du av Victoria Bylin (häftad).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Henrick Rangsjö

 • Onda gärningar

  Henrick Rangsjö

  När jag rekryterades var vår chef noga med att slå in i skallen på oss att vi inte var någon djävla Hamilton, James Bond eller Gunvald Larsson. Men sedan dess har samhällsklimatet och arbetsvillkoren hårdnat avsevärt. Den här dagen börjar våldsamt...

 • Den bleka skuggan

  Henrick Rangsjö

  Livet fortsätter för familjen Aronson och deras vänner i Göteborg och Backa pingstförsamling. Ett liv som är långt ifrån enkelt, trots en tro på Jesus Kristus. Maria Kihlström är fångad i ett destruktivt äktenskap som bokstavligen talat slår ner h...